Enlluernador Every Game Matters - 3x3 Barcelona presented by EuroLeague

Les pistes de bàsquet de la Plaça de les Glòries de Barcelona van acollir, divendres 22 de març a la tarda, un nou i espectacular esdeveniment urbà de l'EuroLeague.

26-03-2024 18:00

L'Every Game Matters - 3x3 Barcelona presented by EuroLeague va aterrar el passat divendres 22 de març a la tarda a Catalunya amb un 3x3 del tot urbà combinat amb diferents activitats urbanes com RAPBeatboxDança Urbana i Grafiti de la mà d'Electro Hope Barcelona. Un enlluernador esdeveniment en el millor escenari urbà de la ciutat de Barcelona, les pistes de bàsquet de la Plaça de les Glòries; en un nou i espectacular esdeveniment presentat per l'EuroLeague i organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona.

La competició de 3x3 va comptar amb diferents equips de categoria U25 que durant tota la tarda-nit van poder jugar un disputat torneig que va finalitzar amb victòria de LOS DADDYS, que es van emportar entrades per anar a veure en directe un partit d'EuroLeague del Barça al Palau Blaugrana. Durant l'esdeveniment, tot el públic assistent també va poder optar a guanyar fantàstics premis per part de l'EuroLeague així com també participar en diferents concursos com el de Triples, el 1x1 King of the Court, el popular gran KO, o el the impossible shot, entre d'altres activitats obertes a tothom i a totes les edats. Totes les propostes van comptar amb la presència i participació dels creadors de continguts Fèlix López (@floppball), Dario Naharro (@dario_coach9), SergiiRam (@sergiiram) i Eduard Nogués (@ednomi20).

Pel que fa a les activitats urbanes, l'artista grafista Nirvana (@nirv___anna) va ser l'encarregada d'elaborar un grafiti que va realitzar paral·lelament a l'esdeveniment i obert tothom, on qualsevol persona va poder deixar la seva empremta més artística. L'esdeveniment també va comptar amb l'actuació a capella de Pulmon Beatbox (@pulmonbeatbox), que avui dia és un dels màxims exponents del beatbox a Espanya, i que ha rebut multitud de premis i acumula una llarga llista d'actuacions a Europa i Àsia.

Electro Hope Barcelona (@electrohopebcn), entitat destinada a la difusió de les danses urbanes, van oferir una coreografia d'Electro Dance i no hi va faltar el rap de la ma de l'artista Afus (@nereafustek), una rapper amb una alta capacitat per transmetre missatges poderosos i significatius. El seu flow únic i distintiu fa que tingui l'habilitat d'adaptar-se a diferents ritmes, estils i temàtiques.