Un BQ Talk dissecciona tàcticament la Copa de la Reina

Anna Montañana, Lluís Biosca, Marta Martínez, Jordi Sargatal i Eric Surís seran les persones encarregades de les ponències.

15-03-2024 10:00

L'Àrea de Formació del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitza, dimarts 26 de març a les 19h, un nou BQ Talk, un atractiu format de formació continuada. Es tracta de cinc xerrades d'entre 10 i 15 minuts a càrrec de cinc professionals de reconegut prestigi, a l'estil TED Talk, que aquesta vegada se centraran en analitzar la Copa de la Reina. Anna Montañana (entrenadora de l'Hozono Global Jairis), Lluís Biosca (entrenador de la selecció catalana cadet femenina), Marta Martínez (entrenadora superior), Jordi Sargatal (entrenadora ajudant de l'Spar Girona) i Eric Surís (entrenador superior) seran les persones encarregades de les ponències.

- INSCRIPCIONS AMB PRÀCTICUM

- INSCRIPCIONS SENSE PRÀCTICUM

Xavi Ballesteros moderà el col·loqui. El clínic és gratuït, però necessita inscripció prèvia. L'assistència a aquesta formació servirà per validar dues hores del Bloc de Pràctiques (en aquest cas caldrà abonar 10€). L’activitat, que es realitzarà a través de Zoom, compta amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Entrenadors i Entrenadores de Basquetbol (ACEEB).