Tallers pràctics de BQ Salut sobre valoracions funcionals en el bàsquet

Lleida, Girona i Reus acolliran un taller orientat a conèixer com avaluar, a través de mesures a pista i en llitera, jugadores i jugadors en pre-temporada i post-lesió.

01-04-2024 17:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través de la seva àrea de Salut, organitzarà durant aquest mes d'abril diferents tallers pràctics sobre valoracions funcionals en el bàsquet a diferents ciutats catalanes. Unes sessions orientades a conèixer com avaluar els i les nostres esportistes en pre-temporada i post-lesió, a través de mesures a pista i en llitera.

Adreçats a estudiants del tercer i quart curs de fisioteràpia, així com també a graduats i graduades en fisioteràpia, aquests tallers tidran lloc a Lleida, Girona i Reus a càrrec dels fisioterapeutes Albert Setó, Beti Orden i Cristina Adillón (10€ / inscripció):

LLEIDA

Dia i hora: dimarts 16 d'abril (15:30h - 18:30h)
Lloc: Pavelló Espai Fruita - Barris Nord
Ponent: Albert Setó (fisioterapeuta col·laborador PDP i Seleccions Catalanes)
+ info / inscripcions

GIRONA

Dia i hora: divendres 19 d'abril (17:00h - 20:00h)
Lloc: Clínica Girona
Ponent: Beti Orden (fisioterapeuta SPAR Girona i col·laboradora combinats sots 21 femenins)
+ info / inscripcions

REUS

Dia i hora: divendres 26 d'abril (15:00h - 18:00h)
Lloc: Unitat de Fisioteràpia, Centre Tecnològic de Nutrició i Salut - EURECAT Reus
Ponent: Cristina Adillón (fisioterapeuta titular Seleccions Catalanes i professora Grau de Fisioteràpia Universitat Rovira i Virgili - URV)
+ info / inscripcions

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol i que té l'objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades, jornades i tallers com els d'aquest proper mes d'abril.

Més informació de BQ Salut clicant aquí.