Arriba l'Every Game Matters - 3x3 Barcelona presented by EuroLeague

Les pistes de bàsquet de la Plaça de les Glòries de Barcelona escenari, divendres 22 de març a la tarda, d'un nou i espectacular esdeveniment urbà de l'EuroLeague.

20-03-2024 09:00

Divendres 22 de març arriba a Catalunya l'Every Game Matters - 3x3 Barcelona presented by EuroLeague: el 3x3 més urbà de tots on, a més a més, es podrà gaudir de tot un seguit d'activitats urbanes com són el RAP, el BeatboxDança Urbana i Grafiti de la mà d'Electro Hope Barcelona.

Tot el públic assistent també tindrà la oportunitat de participar en diferents concursos que tindran lloc durant la tarda-nit (de les 17h a les 23h) com un Concurs de Triples, el 1x1 King of the Court, el popular gran KO, o el the impossible shot, entre d'altres activitats obertes a tothom i a totes les edats (inscripcions pels concursos clicant aquí) amb la presència i participació dels creadors de continguts Fèlix López (@floppball), Dario Naharro (@dario_coach9), SergiiRam (@sergiiram) i Eduard Nogués (@ednomi20). Tot això en el millor escenari urbà de la ciutat de Barcelona, les pistes de bàsquet de la Plaça de les Glòries; en un nou i espectacular esdeveniment presentat per l'EuroLeague i organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona.

Pel que fa al 3x3, la competició serà de categoria U25 amb premis pels guanyadors i guanyadores com entrades per anar a veure un partit d'EuroLeague del Barça al Palau Blaugrana!

- 3x3 calendari de joc i resultats

- INSCRIPCIONS concursos: triples, 1x1, KO,...

La del proper divendres 22 de març serà una jornada de bàsquet urbà on es repartiran fantàstics premis per part de l'EuroLeague. No t'ho perdis i viu una tarda-nit especial de bàsquet!

Pel que fa a les activitats urbanes, l'artista grafista Nirvana (@nirv___anna) serà l'encarregada d'elaborar un grafiti que es durà a terme paral·lelament a l'esdeveniment i estarà obert tothom perquè qualsevol persona pugui deixar la seva empremta més artística. L'esdeveniment també comptarà amb Pulmon Beatbox (@pulmonbeatbox), que avui dia és un dels màxims exponents del beatbox a Espanya. No només actua a capella i ha rebut multitud de premis i acumula una llarga llista d'actuacions a Europa i Àsia. Actualment també treballa amb Rapsusklei i Kundala. Electro Hope Barcelona (@electrohopebcn), entitat destinada a la difusió de les danses urbanes, ens oferiran una coreografia d'Electro Dance i una petita classe oberta a tothom qui vulgui mostrar el seu ritme més electro. No hi faltarà el rap amb l'artista Afus (@nereafustek) és una rapper amb una alta capacitat per transmetre missatges poderosos i significatius. El seu flow únic i distintiu fa que tingui l'habilitat d'adaptar-se a diferents ritmes, estils i temàtiques.

Per cert, estigueu atents a l'instagram oficial de l'FCBQ (@basquetcatala) perquè aquest Every Game Matters - 3x3 Barcelona presented by EuroLeague comença a prendre forma a través de concursos online amb premis únics i exclusius com el del sorteig d'una samarreta signada pel teu jugador preferit de l'EuroLeague:

- INSCRIPCIONS sorteig samarreta EuroLeague