Queralt Ribera, triplista de l'ALLSTAR 2024 de la Super Copa!

La jugadora manresana es converteix en la triplista de l'ALLSTAR i campiona femenina mentre que Albert Barquets, del CB Esparreguera, es proclama campió masculí.

12-02-2024 12:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha organitzat, el diumenge 11 de febrer de 2024 a la tarda al Pavelló Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs, l'ALLSTAR de la Super Copa, la màxima categoria del Bàsquet Català. Aquesta Festa de la Super Copa s'ha concentrat en una tarda i ha constat d'un partit de les estrelles femení i d'un partit de les estrelles masculí amb les millors jugadores i els millors jugadors de la competició, així com també amb un concurs de triples.

Queralt Ribera, jugadora del Manresa CBF A, ha estat condecorada com la triplista de l'ALLSTAR 2024 de la Super Copa en superar Albert Barquets, del Tenea - CB Esparreguera, per un resultat de 15-7. Per tal d'accedir a aquesta final global, l'escorta manresana s'havia proclamat campiona en categoria femenina en derrotar Marina Portillo, del Càmping Bianya Roser, per 3-7. En clau masculina, l'exterior del conjunt esparreguerí va abatre, per un electrònic de 9-12, Marc Perapoch, del JAC Sants Barcelona A, en la final.

Prèviament, en les semifinals femenines, Ribera va vèncer Montsant Guerrero, jugadora del Wecolors - AB Premià, per 3-14, mentre que Portillo es va imposar a Judith Moya, del CB Granollers 1, per 14-9. En els primers creuaments masculins, Barquets va aconseguir el bitllet per a la final davant d'Eduard Francisco, d'El Masnou Basquetbol, per 8-6, i Perapoch va sortir victoriós, per anotació de les cistelles amb valor d'1 punt, de l'empat a 11 contra Gerard Gutiérrez, jugador del Bàsquet Manresa B.

El concurs de triples de l'ALLSTAR, va arrencar a les 18:15h i es va desenvolupar amb èxit entre el partit femení (16:35h) i masculí (19:00h) de l'ALLSTAR, i va comptar amb un total de 8 participants (4 jugadores i 4 jugadors), elegits per votació popular oberta a tothom (s'han rebut fins a 9.009 vots: 6.786 femenins i 2.223 masculins), entre un total de 16 (8 jugadores i 8 jugadors), que lideraven el rànquing estadístic en els tirs de 3 de la categoria abans de l'aturada nadalenca.

Tant Barquets com Ribera han rebut el trofeu de campió i campiona corresponent així com també un val de productes oficials d’SPALDING, patrocinador oficial de l'FCBQ, a la Botiga del Bàsquet Català.

PARTICIPANTS ALLSTAR 2024 Super Copa