L'FCBQ guardonada a la 27a Festa de l'Esport Català

Organitzada per UFEC i diari SPORT, la gala va premiar a esportistes, entrenadors, entrenadores, clubs, federacions i entitats més destacades de la temporada.

07-02-2024 11:00

Una America's Cup Experience ple a vessar va acollir, aquest dimarts 6 de febrer, la 27a edició de la Festa de l'Esport Català organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari SPORT i en la que, un any més, es va premiar als esportistes, entrenadors, entrenadores, clubs, federacions i entitats més destacades de la temporada. La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), que aquest 2023 ha celebrat el Centenari del Bàsquet Català (1923-2023), va ser guardonada com a entitat centenària, pels seus 100 anys fomentant i promocionant la pràctica del bàsquet a Catalunya. En aquest sentit també es va concedir un reconeixement pel seu centenari a la Federació Catalana de Boxa Amateur, la Federació Catalana de Hockey i la Federació Catalana de Rugby.

Durant la Festa de l'Esport Català també es va premiar a Aitana Bonmatí i Jordi Xammar (millors esportistes), Laia Sanz (exemple de superació), Pep Guardiola (millor entrenador), Lamine Yamal (projecció masculina), Sofia Santacreu i Anna Cañadó (projecció femenina 'ex aequo'), Astralpool CN Sabadell femení de waterpolo (millor equip), Girona FC (menció especial) i Berta Alomà (esperit esportiu).

Més informació del Centenari a
basquetcatala.cat/centenari

| FCBQ | Centenari |