Implica't en el canvi, sigues tu el motor del canvi: #DemanaCanvi!

La campanya de sensibilització i conscienciació de la necessitat del canvi en l'esport femení es renova interpel·lant a tothom a actuar i formar part del canvi.

18-01-2024 12:00

La Comissió del Bàsquet Femení de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha donat a conèixer, aquest passat 16 gener de 2024 i en el marc de la presentació oficial de Vic com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2024, la renovada campanya #DemanaCANVI. Creada al maig de 2021, aquesta és una campanya de sensibilització i conscienciació de la necessitat del canvi en l'esport femení i en el bàsquet en particular, amb l'objectiu d'arribar als diferents agents implicats en el món del bàsquet.

Després de la gran rebuda inicial, la campanya renova ara la seva marca corporativa específica incorporant més agents i d'arreu el territori com la jugadora Bintou Camara de la UE Mataró i el jugador Miquel Benito del CB Igualada; l'àrbitre Nahum Espelt i l'àrbitra Yadara Rincón; i la presidenta Núria Grados del CB Tarragona i el coordinador tècnic Xavi Vallmajó de la Unió Vedruna; i l'entrenador Jaume Fusté del Força Lleida i l'entrenadora Maria Costa del CE Sant Nicolau. En aquesta ocasió, la campanya també busca interpel·lar a tothom a actuar i implicar-se en el canvi: "Jo també vull el canvi, sigues tu el motor del canvi".

D'aquesta manera, la campanya 2024 de #DemanaCANVI arrenca amb força incorporant nous cartells, imatges i vídeos promocionals que s'aniran publicant a les xarxes socials de la Federació i que es podran descarregar al web basquetcatala.cat.

Des de l'FCBQ volem seguir fent-vos partícips d'aquesta onada que propaga un canvi de mentalitat, de manera de fer; i és per això que animem a tothom a implicar-se a la nova campanya enviant fotografies fent el gest de la campanya a través d'aquest formulari, com ja van fer els equips participants en el Torneig Femení del CB Vic de principis de gener. També engresquem als diferents agents del Bàsquet Català a publicar a les diferents xarxes socials vídeos fent el gest del canvi amb l'etiqueta #DemanaCANVI.