Dos clínics de formació al Torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell

Joan Florit i Isa Fernández seran els ponents el proper divendres 8 de desembre.

30-11-2023 12:00

L'Àrea de Formació de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el CE Escola Pia Sabadell organitzaran, en el marc del Torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell, dos clínics de formació a càrrec de Joan Florit i Isa Fernández, entrenadors ajudants de les Seleccions Catalanes Infantil i Mini. Les dues formacions es realitzaran el proper divendres 8 de desembre al Pavelló Club Esportiu Escola Pia Sabadell.

- INSCRIPCIONS

El tema escollit per Florit (10h) serà 'Joc dinàmic a l’etapa infantil'Fernández (12h), per la seva banda, se centrarà en 'Construir una identitat a partir d'uns hàbits'. Cada clínic validarà dues hores del Bloc de Pràctiques dels cursos per a entrenadors/es i tindrà un cost de 10 euros. El Topbàsquet Ciutat de Sabadell, un torneig per a nois i noies de categories mini i infantil que enguany arriba a la catorzena edició, es farà els dies 8, 9 i 10 de desembre.

A més, eCB Joventut Castelldefels, el Joventut Badalona i l'Àrea de Formació de l'FCBQ organitzen un clínic el proper dijous 14 de desembre. Josep Maria Raventós, exentrenador del Fuenlabrada, farà una xerrada (18h) amb la següent temàtica: 'Elements bàsics defensius'David Jimeno, entrenador ajudant de la Penya i cap del planter verd-i-negre, parlarà (19h) sobre el 'Joc per conceptes en el bàsquet base. Conceptes ofensius'.