Celebrada la 1a Trobada PDP amb gairebé mil nenes i nens minis

Artés i Sallent, de la Delegació de la Catalunya Central, i Mollerussa i Almenar, de la territorial de Lleida, van ser seus, diumenge 26 de novembre, de la 1a Trobada PDP.

29-11-2023 13:00

Els pavellons d'Artés i de Sallent de la Delegació de la Catalunya Central i els pavellons de Mollerussa i d'Almenar, de la territorial de Lleida, van acollir, el passat diumenge 26 de novembre, de la 1a Trobada del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) organitzada pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Aquesta festa del bàsquet va reunir, des de les 9 del matí i fins les 3 de la tarda, prop d'un miler de nens i nenes de categoria mini, nascuts i nascudes els anys 2012 i 2013, que van rebre totes i tots la dessuadora del Centenari.

Els i les joves que conformen els més de 37 centres -n'hi ha dos nous a Lleida Nord- repartits per tot el territori català van disputar dos partits. A la Catalunya Central l'activitat es va organitzar conjuntament amb els Club Bàsquet Artés i el Club Atlètic Esportiu Sallent, l'Ajuntament d'Artés i de Sallent, mentre a terres lleidetanes va haver-hi el suport del Club Bàsquet Mollerussa i de l'Ajuntment de Mollerussa i d'Almenar.

D'aquí a tres mesos, el 25 de febrer, es realitzarà la 2a Trobada del PDP que es farà en alguna instal·lació de la província de Tarragona i de Girona mentre la Trobada Final serà el 2 de juny a Blanes.