Nit festiva i de retrobament del Bàsquet Català en motiu del Centenari

El Palau de Congressos de Catalunya va acollir l'acte 'Fem futur! A 100 amb el Bàsquet!' amb la presència de 260 clubs i entitats.

13-11-2023 12:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va celebrar, divendres passat 10 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya i en el marc de la commemoració del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023), l'acte 'Fem futur! A 100 amb el Bàsquet!' presentat pel cantant català Edu Esteve i amb la presència de prop de 800 persones.

260 clubs i entitats catalanes afiliades van participar d'un acte que va comptar amb l'assistència de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona i Diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé; la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula; el Director del Gabinete de la Presidencia del Consejo Superior de Deportes, Juan María Fernández; la presidenta de la Federación Española de Baloncesto (FEB), Elisa Aguilar; el president de l'ACB, Antonio Martín; i el president de l'FCBQ, Ferran Aril.

Aquesta espectacular nit de celebració, música, llums i color, va ser un moment únic de retrobament de tota la família del Bàsquet Català que va comptar també amb un multitudinari sopar. 'Fem futur! A 100 amb el Bàsquet!' és un dels darrers actes d'un Centenari del Bàsquet Català organitzat durant tot aquest any per la Federació Catalana de Basquetbol amb el suport institucional de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, amb CaixaBank i Spalding com a Premium Partners, i el patrocini oficial de Loteries de Catalunya i TGO DX.

Més informació del Centenari a
basquetcatala.cat/centenari

| Centenari | FCBQ |