Jornada formativa del programa d'Escoles de Bàsquet

Anna Matas serà la ponent d'una formació gratuïta centrada en les Escoles de Bàsquet a Viladecans, Barcelona i Barberà del Vallès.

03-11-2023 14:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), a través del seu programa d'Escoles de Bàsquet, engega una nova tongada de formacions destinades a les Escoles de Bàsquet de la província de Barcelona que tindran lloc durant aquest mes de novembre i desembre a diferents localitats.

Renovat fa dues temporades amb l'objectiu d'ajudar a créixer a les Escoles de Bàsquet donades d'alta arreu del territori, el programa d'Escoles de Bàsquet ofereix tot un seguit de noves eines i avantatges pels clubs, responsables i tècnics d'Escoles, com l'elaboració d'unes fitxes tècniques específiques, documents on es desenvolupen els continguts didàctics i la metodologia emprada, o una formació continuada com la d'aquest novembre i desembre.

Aquesta temporada 2023-24, la primera activitat formativa anirà a càrrec d'Anna Matas, entrenadora ajudant de la Selecció Catalana Infantil Femenina, que oferirà una interessant xerrada gratuïta oberta a entrenadors i entrenadores d'Escoles de Bàsquet. La formació constarà d'una part teòrica i una pràctica, serà en format presencial i tindrà lloc a tres seus diferents:

- Dimarts 28 de novembre a VILADECANS (Pavelló Atrium)
inscripcions obertes fins al 24 de novembre o fins a exhaurir places

- Dijous 30 de novembre a BARCELONA (seu FCBQ)
inscripcions obertes fins al 27 de novembre o fins a exhaurir places

- Dimarts 12 de desembre a BARBERÀ DEL VALLÈS (Pavelló Can Serra)
inscripcions obertes fins al 5 de desembre o fins a exhaurir places.

 Les inscripcions, limitades a cada una de les seves, ja estan obertes en el següent enllaç:

INSCRIPCIONS