4 equips lideren la Super Copa Femenina

CEJ L'Hospitalet, Draft Gramenet, CBF Cerdanyola i Manresa CBF arrenquen el campionat amb dues victòries.

28-09-2023 10:00

Segona jornada de la Super Copa, la competició femenina de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), i segona victòria per CEJ L'HOSPITALET ADRAFT GRAMENET, PROMOVIATGES CBF CERDANYOLA i MANRESA CBF A.

El CEJ L'HOSPITALET A entrenat per Albert Raurell lidera el campionat en superar per un contundent 75-29 al SERTRANS FEMENÍ SANT ADRIÀ en un partit que va dominar des d'un inici el conjunt de L'Hospitalet de Llobregat, amb l'encert anotador de Laura Prado, Paula Barghout i Laia Anducas. Tot seguit se situa el DRAFT GRAMENET que en l'altre duel d'invictes va guanyar per un ajustat 61-57 al TGN BÀSQUET A en un emocionant i igualat partit amb diferents canvis d'avantatge.

A la part alta de la classificació també trobem el PROMOVIATGES CBF CERDANYOLA i el MANRESA CBF A. Les vallesanes van sumar la seva segona victòria en la visita a la pista del SESE A (52-70) tot i els 17 punts de la local Sandra Gómez. L'equip manresà, per la seva banda i amb Maria Sall com a màxima rebotejadora de la jornada després de capturar un total de 13 rebots, es va fer amb la victòria davant l'INTERSPORT OLARIA - SAMÀ VILANOVA SAF (44-62) a domicili gràcies a un gran darrer període (4-17).

Qui també va guanyar i ho va fer de forma contundent va ser el WECOLORS - AB PREMIÀ en imposar-se al C.B. PRAT - MONTIBELLO per un clar 72-42 i sumant la primera victòria de la temporada. 

La millor jugadora de la jornada i que s'emporta l'MVP ha estat Patrícia Genius, del JOVENTUT LES CORTS, amb un 20 de valoració fruit dels seus 8 punts i 12 rebots tot i la derrota del seu equip davant el CÀMPING BIANYA ROSER A (42-55). D'altra banda, la màxima anotadora de la jornada 2 ha estat Sonia Sardà del CB GRANOLLERS amb un total de 19 punts en el seu partit davant l'EVENTS - CB IGUALADA a qui no van poder superar (65-52).