A la venda les entrades de la Lliga Catalana AON 2023 Femenina

El Palau Municipal d'Esports de La Seu d'Urgell acollirà, divendres 29 de setembre i diumenge 1 d'octubre, la 35a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina.

13-09-2023 17:00

La 35a edició de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 Femenina es disputarà a La Seu d'Urgell i comptarà amb la presència del Cadí La Seu, l'Spar Girona, el Barça CBS i el Talenom Boet Mataró, com a campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023. Les entrades i abonaments per aquesta Lliga Catalana AON 2023 Femenina ja estan a la venda des d'aquest dimecres 13 de setembre al web de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell a un preu 15€ per cada jornada i 20€ en cas d'adquirir l'abonament per a les dues jornades.

ENTRADES i ABONAMENTS


La competició, organitzada per l'FCBQ i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell, tornarà a adoptar el format de Final a Quatre (semifinals + final) en el que serà un dels grans esdeveniments a terres lleidatanes en commemoració d'un Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol amb el suport institucional de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de La Seu d'Urgell, amb CaixaBank i Spalding com a Premium Partners, i el patrocini oficial de Loteries de Catalunya i TGO DX.

El Cadí La Seu s'enfrontarà amb el vencedor de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023 (Talenom Boet Mataró), en una de les semifinals mentre que, per l'altre costat, l'Spar Girona es mesurarà amb el Barça CBS. Tots els partits s'emetran en directe per la Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3.

El Cadí La Seu és el vigent guanyador de la Lliga Catalana Femenina després de vèncer el Barça CBS, per 60-42, en la final jugada al Pavelló Municipal de Girona - Fontajau i que va alçar la base catalana Laura Peña (17 punts i 19 de valoració) com a millor jugadora.

AON

AON, empresa líder en serveis professionals globals, renova el seu compromís i reforça el seu acord amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) per a recolzar totes les categories tant femenines com masculines de les Lligues Nacionals Catalanes. AON ja porta 5 temporades vinculat amb la competició i enguany tornarà a donar nom, per tercer exercici consecutiu, al títol oficial de la competició 'LLIGUES CATALANES AON 2023'.

Més informació del Centenari a
basquetcatala.cat/centenari