Presentades a Lleida les fases finals de les Lligues Catalanes AON 2023 ACB i LEB

L'Espai Fruita Barris Nord de Lleida serà l'escenari d'aquestes fases finals l'11 i 12 de setembre (ACB) i el 29 i 30 de setembre (LEB).

06-09-2023 11:00

Aquest dimarts 6 de setembre a la tarda, l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, juntament amb el regidor d'esports de la ciutat, Jackson Quiñonez; el President de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril; i el president del Força Lleida, Albert Aliaga; van presentar al Palau de la Paeria de Lleida les fases finals de les Lligues Nacionals Catalanes AON 2023 de categoria ACB i LEB.

El paer en cap va destacar que "tenim el repte de fer de Lleida una ciutat saludable i amable i la pràctica de l'esport, especialment a través dels més petits, és una excel·lent forma d’aconseguir-ho". Larrosa va agraïr la feina de la Federació Catalana de Basquetbol i del Força Lleida i la resta de clubs de la ciutat per atansar l'esport entre la gent jove. Qui també va mostrar el seu agraiment va ser el regidor d'Esports qui va aprofitar per animar la ciutadania a "convertir el Barris Nord en la gran festa de l'esport".

D'altra banda, Ferran Aril va mostrar "la seva il·lusió per portar a Lleida dues de les millors competicions nacionals de bàsquet, especialment en l'any del Centenari de la Federació Catalana de Basquetbol".

La fase final de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 ACB comptarà amb el Barça, Baxi Manresa, Joventut Badalona i el guanyador de la prèvia entre Bàsquet Girona i MoraBanc Andorra. Les semifinals tindran lloc el proper 11 de setembre, i la final i partit pel 3r i 4t lloc es desenvoluparan dimarts 12 de setembre.

Els abonaments per aquesta fase final es poden adquirir al web flleida.cat a un preu de 15€ per a les persones abonades del Força Lleida, i de 25€ per a les persones no abonades. Així mateix, les federades i els federats comptaran amb un preu especial de 10€, que hauran de comprar a les oficines del Força Lleida (dies laborables de 18h a 20h); i a les taquilles del pavelló (el dia de partit).

D'altra banda, l'ICG Força Lleida serà l'amfitrió d'una fase final de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 LEB a la que també opten CB Prat, Sandá Electroclima CB L'Hospitalet, OCA - Global CB Salou, Ibersol CBT, Pajarraco CBS i Homs UE Mataró, que els caps de setmana del 16-17 i 23-24 de setembre disputen la fase prèvia. La fase final de Lleida està prevista per divendres 29 de setembre (semifinals) i dissabte 30 de setembre (Final).

Més informació del Centenari a
basquetcatala.cat/centenari