Recepció de l'Alcalde de Lleida a la Federació Catalana de Basquetbol

Durant la trobada i en motiu del Centenari del Bàsquet Català, Fèlix Larrosa ha signat el Llibre d'Honor de la institució.

05-09-2023 18:00

L'Alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha rebut la visita institucional, aquest dimarts 5 de setembre a l'Ajuntament de Lleida, del president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril; i del president de l'RT de Lleida i vicepresident de l'FCBQ, Javier Calles. Durant la trobada i amb la presència també del regidor d'esports de la ciutat, Jackson Quiñonez; els dirigents de la Federació han pogut establir una distesa conversa amb els representants de l'ajuntament amb qui han intercanvit opinions, posant-se al dia de la realitat actual de cadascuna de les dues organitzacions i de l'imminent disputa de les Fases Finals de les Lligues Catalanes AON 2023 de categoria ACB (11 i 12 de setembre) i LEB (29 i 30 de setembre) al Pavelló Municipal Espai Fruita Barris Nord de Lleida.

Com a membre del Comitè d'Honor del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023), Larrosa ha rebut de mans del president Aril l'obsequi institucional commemoratiu d'aquesta efemèride i ha pogut signar el Llibre d'Honor del Centenari.

 

Més informació del Centenari a
basquetcatala.cat/centenari