Marc Estany i Carles Marco, ponents del Clínic Internacional de Sitges

L'Associació Catalana d'Entrenadors i Entrenadores de Basquetbol (ACEB) organitza aquestes formacions.

19-07-2023 12:10

L'Associació Catalana d'Entrenadors i Entrenadores de Basquetbol (ACEB) ha anunciat que Marc Estany, entrenador ajudant del Baxi Manresa, i Carles Marco, entrenador ajudant del Barça i exresponsable de seleccions de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), seran els ponents del tradicional Clínic Internacional de Sitges – Memorial Josep Lluís Cortés. L'esdeveniment, que arriba a la 17a edició, se celebrarà dissabte 29 de juliol. 

El tema d’Estany serà 'L'ABC dels conceptes defensius' (10 hores). La xerrada de Marco, per la seva banda, portarà per títol 'Entrenar a l'estranger. Diferents situacions tàctiques en altres lligues europees' (12 hores). 

Les inscripcions ja estan obertes. Els associats i associades de l’ACEB podran assistir gratuïtament. Les persones que no estiguin associades, però que tinguin llicència federativa pagaran 10 euros. La resta d’assistents hauran de pagar 25 euros. 

Aquesta activitat de formació valida quatre hores del Bloc de Pràctiques dels cursos federatius de l'FCBQ. A més, valida hores del pràcticum del Curs d’Entrenador Superior de la FEB. Els dos clínics es realitzaran al Pavelló Poliesportiu Pins Vens de Sitges.