INEFC Barcelona acull, diumenge 18 de juny, el #FòrumBQ!

Aquest espai de trobada i interacció del Bàsquet Català obert a tothom comptarà amb diferents activitats, xerrades i taules rodones.

14-06-2023 10:00

En el marc del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023), la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, diumenge 18 de juny a les instal·lacions d'INEFC Barcelona (Av. de l'Estadi, 12-22), el #FòrumBQ: un espai de trobada i interacció del Bàsquet Català obert a tothom i dirigit a tot tipus d'agents del Bàsquet Català (esportistes, cos tècnic, col·lectiu arbitral, clubs, equips directius, famílies, fans, persones voluntàries, mitjans de comunicació i patrocinadors).

La jornada havia d'arrencar dissabte 17 a la tarda amb diferents xerrades i col·loquis sobre el nou reglament de Bàsquet Base, el futur de l'FCBQ i les competicions, el programes BQ o la tecnologia aplicada al nostre esport, però ha quedat ajornada per falta de quòrum d'assistència. La jornada que es manté de forma íntegre és la de diumenge 18 de juny que comptarà amb activitats, xerrades i taules rodones que comptaran amb la participació d'entrenadors i entrenadores com Aito Garcia Reneses, Pedro Martínez, Mireia Capdevila, Jaume Ponsarnau, Marta Santiago, Lluís Riera o Agustí Julbe entre molts altres; així com també membres del col·lectiu arbitral com l'àrbitre ACB i EuroLeague, Alberto Baena; la presidenta del BF Viladecans, Sònia Pascual; o el psicòleg Pol Soto Mollfulleda, entre molts altres participants.

El Fòrum FCBQ és un dels actes en motiu del Centenari del Bàsquet Català organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol amb el suport institucional de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, amb CaixaBank i Spalding com a Premium Partners, i el patrocini oficial de Loteries de Catalunya i TGO DX. Aquesta jornada s'afegeix a un extens programa en motiu del Centenari del Bàsquet Català que compta també amb múltiples esdevenimens dissenyats per fer a tothom partícip d'aquesta efemèride combinant activitats d'àmbit esportiu però també de caire lúdic, social i cultural, donant cobertura a tot el territori.

Les inscripcions per aquest Fòrum FCBQ són gratuïtes prèvia inscripció clicant aquí i amb la opció també d'incloure el dinar de diumenge a un preu de 15€.

INSCRIPCIONS

Gratuïta sense dinar
15€ amb dinar

Més informació del Centenari a
basquetcatala.cat/centenari