Gran fase catalana a Vic de la 2a Copa Batidos Puleva

El Pavelló Castell d'en Planes va acollir, el 3 i 4 de juny, una emocionant fase final dirigida a joves esportistes de categoria Pre-Mini.

06-06-2023 17:00

La 2a edició de la Copa Batidos Puleva, el torneig Pre-Mini per a nenes i nens de 8 a 10 anys impulsat per Puleva, en col·laboració amb les Federacions de Bàsquet de Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana i la Fundación CB Granada, va arribar a Catalunya aquest passat cap de setmana del 3 i 4 de juny. L'objectiu d'aquesta Copa Batidos Puleva és estimular la pràctica esportiva durant l'etapa de creixement.

Disputades a Valencia i Granada les anteriors fases autonòmiques, aquest 3 i 4 de juny va ser el torn de la fase catalana abans de la de Madrid prevista pel 10 de juny. El Pavelló Castell d'en Planes de Vic va ser l'escenari d'aquesta competició que va comptar amb la participació de 8 equips de cada categoria. Dissabte 3 es van jugar els partits de quarts de final, mentre que diumenge matí es van disputar les semifinals femenines i masculines i a la tarda les dues finals protagonitzades per 52MOMENTS CBS FEM A i UE MATARO FM - PRAF en categoria femenina, i per JOVENTUT BADALONA A i C.E.LAIETÀ - ASCENSORES ENINTER - BLANC en masculina. A banda dels partits, els nens i nenes participants van gaudir de diferents sorpreses i activitats paral·leles.

2a Copa Batidos Puleva Femenina Vic 2023:

Equips participants:

52MOMENTS CBS FEM A
CB SANT GREGORI LILA
VEDRUNA GIRONA'13 GROC
MATARÓ PARC BOET 2013
UE MATARO FM - PRAF
C.B. FARNERS
CENG TASHIA
JOVENTUT BADALONA A

2a Copa Batidos Puleva Masculina Vic 2023:

Equips participants:

JOVENTUT BADALONA A
BC MORABANC ANDORRA A
SEDIS PIRINEU AUTOMOCIÓ
C.E.LAIETÀ - ASCENSORES ENINTER - BLANC
AD TORREFORTA 13-14
BASQUET GIRONA U10 VERMELL
F.D CASSANENC A
BÀSQUET MANRESA VERMELL

El campió femení i masculí de cada seu autonòmica accedirà a la gran final prevista pel 17 ó 18 de juny a Madrid. Els representants catalans seran el 52MOMENTS CBS FEM A en noies i el JOVENTUT BADALONA A en nois.