Jornada final de la 'Despenja les Botes 2023'

El Pavelló Municipal de Salt acull la jornada final de temporada de la competició de veteranes 'Despenja les Botes'

06-06-2023 11:00

El Pavelló Municipal de Salt va ser l'escenari, el passat diumenge 4 de juny, de la jornada final de la competició Despenja les Botes 2023. Aquesta trobada va significar el fi de festa, corresponent a la temporada 2022-23, d'aquest campionat en què participen veteranes i veterans de les comarques de Girona.

La pista saltenca va aplegar un total de 6 equips femenins partipants: el CB Sant Hilari, el CB Banyoles, el Fonku 2.0, Les Fures de Caldes, la Selecció Vintage i el CB Llagostera. Així doncs, fins a 90 jugadores, 11 entrenadors i entrenadores, 3 àrbitres federats i diversos auxiliars de taula voluntaris i voluntàries del club amfitrió CB Salt van omplir les instal·lacions a territori gironí, juntament amb una gran afició de familiars i amics, que van donar color a la graderia.

El format de la jornada va seguir l'estructura de competició establerta, que constava d'una matinal de bàsquet amb 3 partits (3 parts de 10 minunts) per part de cada equip, amb descans entre ells, concurs de tir, esmorzar i lliurament d'obsequis.

A través d'aquestes línies volem agrair la participació dels equips i animem a més clubs a configurar els seus equips de veterans i veteranes.

Per a més informació per la propera temprada de Despenja les Botes 2024, podeu contactar amb la Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol (972 40 60 74).

| Girona |