El Circuit 3x3 FCBQ farà parada a Badalona amb 145 equips!

La Plaça de La Plana acollirà, diumenge 4 de juny, la cinquena parada de la temporada del 6è Circuit 3x3 FCBQ.

01-06-2023 16:30

Prop de 600 participants gaudiran del 3x3 a Badalona en una nova parada del Circuit 3x3 FCBQ que es disputarà diumenge 4 de juny organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el Círcol Catòlic Badalona. Aquesta seu també comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona i, una seu més, amb el suport de Mundo Deportivo i el patrocini de TGO DX.

La cinquena parada del 6è Circuit 3x3 FCBQ s’emmarca dins els actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) i es disputarà a les 10 pistes que s’habilitaran a la Plaça de La Plana amb la participació d’un total de 145 equips de totes les edats (des de Pre-Mini fins a Sènior passant per Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Unificada). Badalona també serà l’escenari de la darrera prova de la categoria PRO amb la participació de les millors jugadores i jugadors de 3x3 del moment. La fase final es podrà seguir en directe per streaming al canal YouTube de l'FCBQ.

Després de Badalona, el Circuit 3x3 FCBQ visitarà Sant Feliu de Guíxols. Dissabte 1 de juliol ho farà en totes les categories; mentre que diumenge 2 de juliol es jugarà, únicament, la categoria PRO amb la disputa de la Gran Final.

El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa sis temporades per la Federació Catalana de Basquetbol amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La 6a edició d’aquest circuit arrenca amb una imatge completament nova, objectius renovats, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.

Tota la informació del 6è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat