Vic acull la 2a Copa Batidos Puleva

El cap de setmana del 3 i 4 de juny, el Pavelló Castell d'en Planes serà l'escenari d'una competició dirigida a joves esportistes de categoria Pre-Mini.

31-05-2023 10:00

Aquest proper dissabte 3 i diumenge 4 de juny arriba a Vic la 2a edició de la Copa Batidos Puleva, el torneig Pre-Mini per a nenes i nens de 8 a 10 anys impulsat per Puleva, en col·laboració amb les Federacions de Bàsquet de Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana i la Fundación CB Granada. L'objectiu d'aquesta Copa Batidos Puleva és estimular la pràctica esportiva durant l'etapa de creixement.

Disputades a Valencia i Granada les anteriors fases autonòmiques, aquest 3 i 4 de juny serà el torn de la fase catalana abans de la de Madrid prevista pel 10 de juny. A Vic, i concretament al Pavelló Castell d'en Planes de Vic, aquesta competició comptarà amb la participació de 8 equips de cada categoria. Dissabte 3 es jugaran els partits de quarts de final, mentre que diumenge matí es disputaran les semifinals femenines i masculines i a la tarda les dues finals. A banda dels partits, els nens i nenes participants gaudiran de diferents sorpreses i activitats paral·leles.

2a Copa Batidos Puleva Femenina Vic 2023:

Equips participants:

52MOMENTS CBS FEM A
CB SANT GREGORI LILA
VEDRUNA GIRONA'13 GROC
MATARÓ PARC BOET 2013
UE MATARO FM - PRAF
C.B. FARNERS
CENG TASHIA
JOVENTUT BADALONA A

2a Copa Batidos Puleva Masculina Vic 2023:

Equips participants:

JOVENTUT BADALONA A
BC MORABANC ANDORRA A
SEDIS PIRINEU AUTOMOCIÓ
C.E.LAIETÀ - ASCENSORES ENINTER - BLANC
AD TORREFORTA 13-14
BASQUET GIRONA U10 VERMELL
F.D CASSANENC A
BÀSQUET MANRESA VERMELL

El campió femení i masculí de cada seu autonòmica accedirà a la gran final prevista pel 17 ó 18 de juny a Madrid.