Trobada i reunió entre els presidents de l'ACB i de l'FCBQ

El President de l'ACB, Antonio Martín, ha rebut aquest dimarts 30 de maig al President de l'FCBQ, Ferran Aril.

30-05-2023 13:00

Ferran Aril, president de la Federació Catalana de Basquetbol, ha visitat aquest dimarts 30 de maig la seu a Barcelona de l'Asociación de Clubes de Baloncesto on ha estat rebut pel seu president, Antonio Martín.

Durant la trobada, tots dos dirigents s'han pogut reunir i establir una conversa on han intercanviat opinions, posant-se al dia de la realitat actual de cadascuna de les dues organitzacions que mantenen una bona relació històrica així com de l'estat del Bàsquet Català i dels seus equips. ACB i FCBQ segueixen col·laborant en pro del bàsquet en general, sumant esforços i sinèrgies amb diferents projectes i col·laboracions conjuntes en benefici del nostre esport.

En aquesta visita i en el marc del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023), el president Aril ha aprofitat per entregar al seu homòleg un obsequi institucional commemoratiu del Centenari. En aquest sentit, el president de l'ACB també ha mostrat el seu interès pels actes i diferents activitats relacionades amb el Centenari durant tot aquest 2023.

| FCBQ | Centenari |