Bona rebuda del Circuit 3x3 FCBQ a Balaguer

La 4a prova del 6è Circuit 3x3 FCBQ s'ha celebrat en el Pavelló Polivalent Inpacsa de Balaguer amb més d'una vuitantena d'equip inscrits.

28-05-2023 17:00

Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i l'Ajuntament de Balaguer, amb el suport de la Representació Territorial de Lleida de l'FCBQ, la 4a parada del 6è Circuit 3x3 FCBQ ha comptat, una seu més, amb la col·laboració de Mundo Deportivo i el patrocini de TGO DX.

Les 7 pistes habilitades per a l'ocasió a l'interior del Pavelló Polivalent Inpacsa de Balaguer han estat l'escenari dels múltiples partits protagonitzats pels més de 80 equips inscrits de totes les edats. Balaguer també ha acollit la categoria PRO, que seu rere seu compta amb esportistes de gran nivell de 3x3 a nivell estatal i nacional, i en la que s'han imposat les jugadores del CENTRAL 3x3 i els jugadors del SANTFELIUENC.

En categoria femenina, les integrants del CENTRAL 3x3, Davinia Angel, Paula Estebas, María Sall i Júlia Soler; s'han imposat per un 18-13 a la final al TIMECHAMBER CASABLANCA 3X3 de Lucía Gutiérrez, Beatriz Royo, Marta Aranda Laure Fourcade. En el concurs de triples mixt, qui s'ha proclamat campiona ha estat Paula Estebas del CENTRAL 3x3 després d'una excel·lent fase prèvia i final amb una puntació total de 16 punts (7/14 + 9/14). En la competició PRO masculina, els campions han estat el SANTFELIUENC de Jordi Juanola, Jaume Zanca, Nil Brià Pol Barbecho que han superat al WAB CAMP 3X3 DAURAT de Gonzalo Baltà, Abdelghani Jaade Eloi Galofré per un clar 21-7. La fase final PRO s'ha pogut seguir en directe per streaming al Canal YouTube FCBQ.

Aquesta ha estat la quarta prova del Circuit 3x3 emmarcada dins els actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) abans de visitar les ciutats de Badalona (4 de juny) i Sant Feliu de Guíxols (1 de juliol). Aquesta darrera seu, la de Sant Feliu de Guíxols acollirà, diumenge 2 de juliol, la Gran Final de la categoria PRO.

El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa sis temporades per la Federació Catalana de Basquetbol amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La 6a edició d’aquest circuit arrenca amb una imatge completament nova, objectius renovats, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.

Tota la informació del 6è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat