Cursos intensius d'Auxiliar de Taula a Girona

L'RT Girona organitzarà, el 21 de juny i l'1 de juliol, dos cursos intensius d'Auxiliar de Taula.

26-05-2023 10:00

La Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) realitzarà dos cursos intensius per tal que totes aquelles persones que tenen disponibilitat dissabtes tarda i la llicència d'auxiliar grup 0 (anteriorment anomenada auxiliar de taula de club) puguin incorporar-se al comitè i actuar en partits designats per la Federació.

DATES: 

- Dimecres 21 de juny de 16:30h a 20:30h
- Dissabte 1 de juliol de 9:30h a 13:30h

LLOC:

- Passeig d’Olot, 82 BX, de Girona

INSCRIPCIONS

Les condicions per poder fer el curs són:

1. Ser major de 16 anys.
2. Disposar de nacionalitat espanyola o de qualsevol país de la Comunitat econòmica europea, o bé ser resident legal a l’estat.
3. Assistir al curs a una de les dues edicions del curs.
4. Tenir disponibilitat per dirigir partits de forma regular durant els caps de setmana, especialment els dissabtes tarda (la condició d’auxiliar de taula és compatible amb qualsevol altra llicència)
5. Haver tingut llicència d’auxiliar de taula de grup 0 (auxiliar de taula de club) i haver realitzat les funcions d’anotador/a amb acta digital la temporada 20/21, 21/22 o 22/23.

Aspectes econòmics - legals: Els interessats que superin el curs formaran part del Comitè d’Àrbitres, amb els deures i obligacions que això comporta. Els honoraris per realitzar aquesta tasca estan subjectes a retenció d’IRPF (mínim aplicable, 2%). La relació entre els àrbitres i l’FCBQ és considerada de caire estatutari administratiu i NO laboral.

Una vegada realitzat el curs intensiu les i els aspirants hauran d’abonar la taxa d’obtenció de llicència d’auxiliar de taula (71€ pendent d’actualitzar) i comprar la uniformitat obligatòria. Seria convenient portar tauleta amb sistema operatiu Android, bolígraf vermell, blau i regle.