Balaguer, propera seu del Circuit 3x3 FCBQ

La capital de la Noguera serà l'escenari, aquest dissabte 27 de maig, de la quarta parada de la temporada del 6è Circuit 3x3 FCBQ.

25-05-2023 12:00

Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i l'Ajuntament de Balaguer, amb el suport de la Representació Territorial de Lleida de l'FCBQ, la 4a parada del 6è Circuit 3x3 FCBQ comptarà, una seu més, amb la col·laboració de Mundo Deportivo i el patrocini de TGO DX.

El torneig es disputarà a les diferents pistes que s'habilitaran per a l'ocasió a l'interior del Pavelló Polivalent Inpacsa de Balaguer i que seran el punt de trobada dels més de 80 equips inscrits de totes les edats (des de Pre-Mini fins a Sènior passant per Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Unificada). La categoria PRO també estarà present amb la participació de les millors jugadores i jugadors de 3x3 del moment amb una fase final que es podrà seguir en directe per streaming al canal YouTube de l'FCBQ.

Aquesta és la quarta prova del Circuit 3x3 emmarcada dins els actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) abans de visitar les ciutats de Badalona (4 de juny) i Sant Feliu de Guíxols (1 de juliol).

El Circuit 3x3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa sis temporades per la Federació Catalana de Basquetbol amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La 6a edició d’aquest circuit arrenca amb una imatge completament nova, objectius renovats, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.

Tota la informació del 6è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat