Figueres va acollir la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de Girona

La Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de les comarques gironines es va celebrar el passat diumenge 21 de maig a la ciutat de Figueres.

24-05-2023 09:30

Figueres va acollir, diumenge passat 21 de maig, la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de Girona. Organitzada per la Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), la jornada va comptar amb la participació d'un total de 36 equips, formats per jugadors i jugadores de 4 a 8 anys. Gairebé 400 joves esportistes, juntament amb els 92 entrenadors i entrenadores, i tots els seus acompanyants van ser els protagonistes d'aquesta gran cloenda de les Escoles de Bàsquet de les comarques gironines.

Agrair a l'Ajuntament de Figueres i al Club Escolàpies Figueres l'accés a les seves instal·lacions esportives (Polivalent Roser Llop, Pavelló Rafael Mora i zones exteriors) així com tot el suport, ajuda i coorganització dels voluntaris al llarg de la jornada. I donar les gràcies també a tots els clubs participants: Escolàpies Figueres, FD Cassanenc, UE Cellera-Amer, CB Sant Gregori, CB Salt-Col·legi Vilagran, BC Torroella, CB Vilafant, Escola Pia Olot, Vedruna Girona, CB Olot, CB Sant Narcís, CB Onyar, CB Anglès, CB Nou Caulès, Bàsquet Girona, CB Grifeu Llançà, CB Arbúcies, CB Sarrià de Ter, CB Fontcoberta i CB Cristinenc.

Des de l'organització es desitja poder repetir i millorar la jornada per l'edició següent.

Fotografies Trobada Final Escoles de Bàsquet Girona:

Trobada Final Escoles de Bàsquet Girona 2022-23