Ripollet, Alpicat, Montgat i Espanyol jugaran la F4 de Copa Masculina

Aquest 3 i 4 de juny engega motors la fase final de la Copa Masculina 2022-23 així com també la Promoció de Permanència.

04-06-2023 19:00

La fase final de la Copa Catalunya Masculina 2022-23 ha arrencat aquest proper cap de setmana del 3 i 4 de juny amb la disputa de la fase final de la competició. A partit únic i a pista del club millor classificat de la fase regular, el partit de 1/4 de final, que dona accés a la Final a Quatre 2023, ha comptat amb CB Ripollet, Cochesinternet.net CB Alpicat, JAC Sants Barcelona Casmar, SD Espanyol, CB Cerdanyola al Dia A, UE Montgat A, UE Sant Cugat Negre i Nou Bàsquet Olesa com a participants.

El CB Ripollet, la SD Espanyol, la UE Montgat A i el Cochesinternet.net CB Alpicat han signat els quatre passaports classificatoris per a la Final a Quatre de la màxima categoria del Bàsquet Català després de superar amb èxit els quarts de final. El conjunt ripolletenc ha derrotat el Nou Bàsquet Olesa per 91-73 al Francesc Barneda, el quadre blanc-i-blau ha tombat el CB Cerdanyola al Dia A a la Ciutat Comtal per 72-60, el bloc montgatí ha assaltat el Centre Esportiu La Bordeta contra el JAC Sants Barcelona Casmar per un ajustat 60-63 mentre que el planter alpicatí s'ha imposat davant de la UE Sant Cugat Negre per 85-68 a l'Antoni Roure.

Els quatre guanyadors d'aquests 1/4 de final accediran a la Final a Quatre 2023 de Copa Catalunya Masculina, que tindrà lloc al Pavelló Maria Victor de la localitat de Palau-solità i Plegamans els propers 10 i 11 de juny.

1/4 DE FINAL (+info)

(a partit únic, 3-4 de juny):

D'altra banda, la Promoció de Permanència està integrada pel Basket Almeda, la UE Claret A, La Salle Manresa S.Gol, el CB Vic Universitat de Vic 2, el Club Natació Terrassa A i el Club Bàsquet Ciutat Vella.

PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA (+info)

(anada i tornada, 3-4 i 10-11 de juny):

Els perdedors d'aquesta Promoció de Permanència descendiran al Campionat de Catalunya Masculí de Primera Categoria.