Una Trobada Final del PDP per a recordar en l'any del Centenari

La Ciutat Esportiva de Blanes va viure diumenge 21 de maig la cloenda amb una festa del PDP especial que va durar tot el dia.

22-05-2023 09:00

La Ciutat Esportiva de Blanes va aplegar, diumenge 21 de maig, una festa a la Trobada Final del PDP amb quasi un miler de nens i nenes nascuts/des els anys 2011 i 2012. El Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) organitzat pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) és de dos anys i això va fer que la Trobada Final servís també per acomiadar les nenes i els nens que ja han complert aquest cicle, una vivència única i inoblidable.

Aquesta festa del bàsquet es va emmarcar dins els actes de celebració del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) i va ser per això que va durar tot el dia, amb esmorzar, dinar i berenar per a totes les nenes i nens. Cada grup del PDP va disputar tres partits a les 14 pistes habilitades per a la Trobada Final. També hi van haver diverses activitats lúdiques paral·leles, jocs, inflables. Un dels moments més educatius i, a la vegada, divertits va ser la xerrrada que va fer Pep Marí, prestigiós psicòleg esportiu, sota el títol “Ser només pares i mares” davant d'una graderia plena.

Durant la Trobada, a banda de la foto de grup cloenda de la temporada, es va aprofitar per a repartir els àlbums de record, en especial, pels nens i nenes que culminen els dos anys de categoria mini i, per tant, tanquen la seva experiència al PDP.

Hi va ser present l'alcalde de l'Ajuntament de BlanesÀngel Canosa, que un any més va donar tot tipus de facilitats per a poder fer l'activitat a la Ciutat Esportiva de Blanes, juntament amb el president del Comitè Tècnic de l'FCBQ, Salvador Chiva. També un agraïment especial a les empreses col·laboradores Cola CaoCapraboHariboturion_sportswear_lasamarreta i Adam Foods, que van permetre que tots els participants marxessin cap a casa amb un record i regals.

Més informació del Centenari a
basquetcatala.cat/centenari