El Circuit 3x3 FCBQ 2023 actualitza el seu calendari

Sant Feliu de Guíxols serà l'escenari, el 2 de juliol, de la Final de la categoria PRO; mentre que la seu de Banyoles prevista per l'11 de juny queda suspesa.

20-05-2023 12:00

El 6è Circuit 3x3 FCBQ emmarcat dins els actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) i que enguany compta amb la col·laboració de Mundo Deportivo i el patrocini de TGO DX, ha actualitzat el seu calendari establint per diumenge 2 de juliol a Sant Feliu de Guíxols la FINAL de la categoria PRO.

D'altra banda i per circumstàncies alienes a la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), s'ha suspès la sisena prova d'aquest Circuit prevista per diumenge 11 de juny a Banyoles. Des de l'FCBQ disculpem les molèsties que hagi pogut ocasionar aquesta suspensió, tot esperant que el Circuit 3x3 FCBQ pugui tornar a fer parada a Banyoles l'edició 2023-24.

Pel que fa a la Final PRO, aquesta es disputarà el primer cap de setmana de juliol a Sant Feliu de Guíxols. Així doncs, diumenge 2 de juliol, els 12 millors equips de la temporada de categoria PRO buscaran fer-se amb el títol de campions que donarà accés a una plaça pel FIBA 3x3 Challenger de Kosovo. Com cada any, la categoria professional del Circuit està inclosa al Tour mundial de FIBA 3x3 i aquest any, el Challenger de la ciutat de Pristina rebrà al campió PRO del Circuit 3x3 FCBQ el cap de setmana del 14 i 15 de juliol. Recordar que les inscripcions per a les dues darreres proves PRO del Circuit, previstes pel 27 de maig a Balaguer i pel 4 de juny a Badalona, encaren la seva recta final. 

Balaguer i Badalona també comptaran amb tota la resta de categories d'un Circuit 3x3 FCBQ obert a tothom amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet. Després de Badalona, la 6a edició d'aquest circuit per a totes les edats arribarà l'1 de juliol a Sant Feliu de Guíxols, i després farà parada a Manlleu (8 de juliol), Mataró (15 de juliol) i la gran final, prevista pel 29 de juliol, a Barcelona.

Tota la informació del 6è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat