Gran retorn del Circuit 3x3 FCBQ a Tarragona

La 3a prova del Circuit, celebrada a l’Anella Mediterrània de la capital del Tarragonès, va aplegar un total de 130 equips i més de 500 esportistes.

03-05-2023 16:30

La ciutat de Tarragona va tornar a acollir, dissabte 29 d’abril, i dos anys després de l’última vegada, una nova prova oficial del Circuit 3x3 FCBQ i ho va fer, novament, amb èxit.

Organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i l’AD Torreforta, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració de Mundo Deportivo, aquest tercer torneig de la temporada, emmarcat en els actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023), va gaudir de partits d’equips de totes les edats, des de categoria Pre-Mini fins a Sènior passant per Mini, Infantil, Cadet i Júnior, així com també de la categoria Unificada, i va reunir fins a 130 equips i més de 500 participants.

En aquesta prova, que va tenir lloc a l’Anella Mediterrània, amb un total de 14 pistes habilitades al Palau d’Esports Catalunya i al Velòdrom, el conjunt Gipuzkoa Basket 3x3, configurat pels jugadors Carlos Martínez, Jose Santonja, Jose A. Blázquez i Ion Galarza, va imposar-se en categoria PRO masculina, superant a Be Goat Team en una ajustada final que es va resoldre per 18-17.

La propera seu del Circuit 3x3 FCBQ serà la ciutat de Balaguer en una prova que es disputarà el pròxim dissabte 27 de maig.

Tota la informació del 6è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat