Diumenge 28, Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de Barcelona

L'Escola Thau de Barcelona acollirà la tradicional Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona.

25-05-2023 17:00

Durant tot el matí del proper diumenge 28 de maig, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà la tradicional trobada final lúdica i festiva. Com a novetat, la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona d'enguany tindrà lloc a les diferents pistes que s'habilitaran a les instal·lacions de l'Escola Thau de Barcelona.

Aquesta Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la província de Barcelona representarà, un any més, la cloenda de la temporada dels nostres esportistes més petits i la culminació de les tradicionals trobades d'Escoles i jornades d'Escobol. Una festa del bàsquet que any rere any aplega una norantena d'equips i prop de 1.000 joves jugadors i jugadores que s'inicien en el món de l'esport de la cistella.

- HORARIS

- DOSSIER INFORMATIU

A la trobada participaran tots aquells clubs i entitats que tinguin equips d'Escola i Escobol amb participants de 4 a 12 anys i, a part dels partits que es jugaran, tots els jugadors i jugadores podran gaudir de les diferents activitats que tindran lloc en una zona lúdica plena de sorpreses, inflables, jocs i concursos entre d'altres.

Fotografies Escoles de Bàsquet i ESCOBOL 2022-23:

Escoles de Bàsquet i ESCOBOL 2022-23