JOVENTUT LES CORTS i LIMA-HORTA, a la final de la XIII Lliga Catalana Femenina 2 de Cornellà de Llobregat

Tweet #LligaCAT // El Pavelló de Can Carbonell de Cornellà de Llobregat acull aquest cap de setmana del 24 i 25 de setembre la XIII Lliga Nacional Catalana Femenina 2. Una competició que enguany recupera el format de la Final a 4 amb la participació de l’SNATT’S FEMENÍ SANT ANDRIÀ, JOVENTUT LES CORTS, SEGLE XXI i LIMA-HORTA BARCELONA.

24-09-2016 00:00

La primera semifinal disputada entre l’SNATTS FEMENÍ SANT ADRIÀ i el JOVENTUT LES CORTS ha estat força igualada a l’inici del partit. Les de Sant Adrià s’han mostrat superiors en el joc d’atac, però les barcelonines han pogut mantenir el seu ritme en el primer quart (16-14). Abans del descans, l’Snatt’s Femení Sant Adrià ha marxat del marcador gràcies a diverses recuperacions i a les 6 pilotes perdudes de les seves rivals. Això ha permès posar una diferència de 9 punts a la mitja part (35-26).

A la represa, les noies de Les Corts han sortit més encertades i han aconseguit un parcial de 7 a 0 en els primers minuts. En un final trepidant, on el partit es basava en un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, el Joventut Les Corts ha aconseguit, gràcies a la bona actuació de Paula Tutusaus (20 punts i 10 rebots) i de Eliana Soriano (12 punts i 5 assistències), posar-se per davant del marcador i endur-se la victòria per 62 a 68.

La segona semifinal disputada entre el SEGLE XXI i el LIMA-HORTA ha tingut un començament disputat en el primer quart, però la diferència l’ha marcat el Lima-Horta en el segon quart amb un parcial de 8-15 que ha permès a les de Isaac Fernandez agafar un avantatge de 8 punts a la mitja part (21-29).

Després del descans, el Lima-Horta ha mantingut la seva superioritat uns minuts més, però el Segle XXI ha reaccionat i ha aconseguit retallar distàncies per començar l’últim quart a només 4 punts de diferència (35-39). Després del poc encert des de la línia de 3 punts per part dels dos equips, el Seggle XXI s’ha col·locat a 1 punt de diferència, però el Lima no ha perdut el ritme i, finalment, ha aconseguit un bitllet per a la final (54-61). Ana Alonso, amb 20 punts i 4 rebots, i Laura Lopez, amb 12 punts i 10 rebots, ambdues jugadores de l’equip guanyador, han estat les millor de l’enfrontament.

La final entre el JOVENTUT LES CORTS i el LIMA-HORTA es disputarà demà diumenge al Pavelló Can Carbonell de Cornellà a les 18:30h, mentre que just abans, a les 16:30h, l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ i el SEGLE XXI jugaran el partit per el 3r i 4t lloc.

La XIII Lliga Nacional Catalana Femenina 2 compta amb la co-organització del Bàsquet Femení Cornellà. L’entrada per aquests partits serà gratuïta.