FC Barcelona i Grupo Consultoria CBF Sarrià, campions de Catalunya Infantil Masculí i Femení 2009-10

El FC Barcelona i el Grupo Consultoria CBF Sarrià s'han proclamat campions del Campionat de Catalunya Infantil Masculí i Femení Nivell A-1 celebrat del 21 al 23 de maig al Pavelló Poliesportiu de Balaguer (masculina) i al Pavelló Municipal de Fontajau de Girona (femenina).

23-05-2010 00:00

C.C. Infantil Masculí Nivell A-1
Veure fotografies: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17]

El FC Barcelona és el nou campió de Catalunya Infantil en superar els tres enfrontaments de la fase final campionat disputat al Pavelló Poliesportiu de Balaguer (c/ Urgell s/n) juntament amb el Joventut Badalona, Lab. Nupel Sant Josep i Maristes Ademar.

Els blaugranes van superar a la primera jornada al Maristes Ademar de forma clara i contundent per un 71-102, mentre que al segon partit no ho va tenir gens fàcil per superar al Sant Josep de Badalona (75-80). En el darrer enfrontament i amb el títol de campions en joc, el FC Barcelona ha derrotat per 13 punts al Joventut de Badalona, vigent campió. Els blaugranes Victor Lobato (núm. 10) i Adrià Martínez (núm. 6) han estat elegits com a millor jugador i màxim anotador del campionat respectivament.

FC Barcelona (3 victòries i 0 derrotes), Joventut Badalona (2-1) i Lab. Nupel Sant Josep (1-2) es classificaran per a les fases de sector dels campionats estatals que se celebraran a Agramunt (Lleida) del 3 al 6 de juny.

Tots quatre equips arribaven a aquesta fase final després de superar amb èxit les dues eliminatòries prèvies disputades les darreres jornades. El Joventut de Badalona, vigent campió, va superar a l'AECAM en el partit d'anada i de tornada així com també ho va fer el FC Barcelona, campió en les sis de les deu darreres temporades, en guanyar al CB Granollers Abolafio.

El Lab. Nupel Sant Josep, per la seva banda, va derrotar al CB Cornellà a l'última eliminatòria, mentre que el Maristes Ademar va superar a l'Albert Disseny CB I UM.

C.C. Infantil Femení Nivell A-1

El Pavelló Municipal de Fontajau (Rambla Xavier Cugat s/n - Girona) ha estat la seu de la fase final del Campionat de Catalunya Infantil Femení Nivell A-1 en la que el Grupo Consultoria CBF Sarrià s'ha proclamat campió de Catalunya en superar a Femení Sant Adrià, UE Mataró i Uni Girona.

El primer classificat d'aquesta fase final femenina, el Grupo Consultoria CBF Sarrià, es classifica per a les fases de sector dels campionats estatals que se celebraran a les Illes Balears del 3 al 6 de juny juntament amb la UE Mataró i el Femení Sant Adrià. El triple empat final entre Mataró, Sant Adrià i Uni Girona, deixa a les amfitriones de l'Uni a les portes d'aquestes fases en ocupar la quarta posició del campionat.

Els quatre equips arribaven a aquesta final després de superar una eliminatòria prèvia celebrada el passat cap de setmana. En aquesta eliminatòria d'anada i tornada, l'Uni Girona van superar al Sagrada Família Claror; el Grupo Consultoria CBF Sarrià a la JE Terrassa; la UE Mataró al GEiEG; i el Femení Sant Adrià al Joviat La Salle Manresa.

18:45h Uni Girona 55 - UE Mataró 51
20:15h Femení Sant Adrià 61 - Grupo Consultoria CBF Sarrià 64

17:00h Uni Girona 46 - Grupo Consultoria CBF Sarrià 50
19:00h Femení Sant Adrià 54 - UE Mataró 65

10:00h Grupo Consultoria CBF Sarrià 41 - UE Mataró 40
12:00h Uni Girona 52 - Femení Sant Adrià 68

1r Grupo Consultoria CBF Sarrià (3-0)
2n UE Mataró (1-2)