Noves Fases Finals dels Campionats de Catalunya 2023-24

Manresa, Palamós i Corbera de Llobregat seus d'unes noves Fases Finals dels Campionats de Catalunya d'aquesta temporada 2023-2024.

02-05-2024 12:00

Recta final de temporada i noves Fases Finals dels Campionats de Catalunya 2023-24 organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que, un any més, compten també amb la co-organització de diferents clubs afiliats així com també d'entitats, institucions i ajuntaments catalans.

Dimecres 1 de maig, i en el marc dels actes de Manresa com a Ciutat Europea de l'Esport 2024, el Complex Esportiu Vell Congost serà l'escenari de les fases finals dels Campionats de Catalunya 3x3 organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa. D'altra banda, les ciutats de Palamós, així com també la de Salt seran les seus, el proper cap de setmana del 4 i 5 de maig, d'unes Finals a Quatre que també es podran seguir a l'APP del Bàsquet Català i al web basquetcatala.cat:

- Fases Finals C.C. 3x3 (Manresa)

- Final a 4 C.C. U16 Cadet Femení Preferent (Palamós)

- Final a 4 C.C. U16 Cadet Masculí Preferent (Corbera de Llobregat) 

Una temporada més, l'FCBQ agraeix la col·laboració de tots els clubs i ajuntaments que han mostrat el seu interès i depositat els seus esforços en els nostres esdeveniments esportius més importants de l'any.