Dissabte 6 de juliol, Festa del Bàsquet Català 2019 a Luz de Gas

La Sala Luz de Gas de Barcelona serà l'escenari, dissabte 6 de juliol, de la Festa del Bàsquet Català 2019 amb el tradicional lliurament de distincions, guardons, medalles i reconeixements a entitats i persones diverses del Bàsquet Català. Un any més, l'entrada serà gratuïta prèvia inscripció.

Els clubs i equips que han assolit un ascens de categoria i/o títol seran guardonats en una 38a edició de la Festa del Bàsquet Català que presentarà l'actor David Olivares, conegut per les seves actuacions als programes 'Polònia' de TV3 des de l'any 2006 i 'Crackòvia' amb la imitació de personatges públics com Tomàs Molina, Jordi Robirosa o Jordi Hereu entre d'altres. Durant la festa d'enguany també es lliuraran diferents reconeixements especials a jugadors, àrbitres i tècnics, corresponents a la temporada 2018-19; i es guardonarà a diferents directius, ex directius i col·laboradors de les nostres entitats amb les tradicionals medalles d'argent en reconeixement a la seva tasca desenvolupada en pro del bàsquet.

- INSCRIPCIONS Festa del Bàsquet Català 2019


- GUARDONATS Festa del Bàsquet Català 2019


Luz de Gas

La sala barcelonina acollirà la Festa del Bàsquet Català 2019 després de ser-ne escenari anteriorment en les edicions de 2016 i 2017. L'acte començarà a les 19h i s'allargarà fins les 21h. Les portes del recinte ubicat al carrer Muntaner, 246 de Barcelona s'obriran a les 18:15h. Per assistir-hi com a convidat cal omplir el formulari gratuït fent click aquí amb el 30 de juny com a data límit.

David Olivares

David Olivares és un conegut actor català popular principalment per les seves imitacions al programa de sàtira política 'Polònia' de Televisió de Catalunya, així com també en el 'Crackòvia' de sàtira esportiva. Allà s'ha posat en la pell de Tomàs Molina, Jordi Hereu, Josep Borrell, Jordi Robirosa o Xavi Torres entre molts altres. 

A més, també ha actuat al teatre amb obres com 'El fantasma de Canterville' sota la direcció de Josep Maria Mestres, i 'Astronautes. Houston, tenim un cadàver' de Rafael Barceló i Jordi López Casanovas.