Ple de victòries a EBA, derrota a la Copa Catalunya Femenina

Cap de setmana amb sort dispar pels equips tarragonins en les màximes categories. A la Lliga EBA els tres equips van debutar a la competició amb victòria, però a la Copa Catalunya Femenina el TGN Bàsquet va sumar una nova derrota.

25-09-2018 17:41

Inici immillorable pels equips de l’RT Tarragona a la Lliga EBA. Els tres equips van debutar amb victòria en els seus primers compromisos en la competició.

El CB Valls NUTRION va jugar dissabte a la tarda a la difícil pista del CB Martorell. Les bones sensacions que havien quedat a la pretemporada van quedar paleses en aquest primer partit de la Lliga EBA des dels primers minuts, i els jugadors de Francesc Canals van anar manant en el marcador en primer quart pràcticament perfecte.

El partit, tot i això es va anar equilibrant a mesura que els barcelonins s’espolsaven la pressió vallenca i la diferència al marcador al descans només era d’un punt pels de l’Alt Camp.

La segona meitat va continuar amb aquesta igualtat i només les millors decisions en el tram final del partit va poder donar la victòria al CB Valls NUTRION. Oscar Ngomo amb 14 punts, 8 rebots i 3 assistències va ser el millor valorat del partit per part visitant.

També a terres barcelonines va debutar el IBERSOL CB Tarragona. La seva victòria va ser molt més clara, i és que els de Berni Álvarez van sortir a per totes en el primer quart i ja van agafar un clara renda de vint punts que no van deixar escapar. Pape Mbaye, amb 9 punts i 17 rebots, va ser el millor jugador sobre el parquet de Cornellà d’un equip amb un joc coral i vistós.

Per la seva part, el CB Salou va debutar a la competició per primera vegada a la història a casa, i tampoc va fallar. Amb un gran inici, els de Jesus Muñiz van anar aconseguint les primeres rendes del partit i mai van patir en excés davant el CB Castellbisbal a pesar de la lesió de CJ Barksdale. El nouvingut Everrett Pleasant va demostrar el perquè del seu fitxatge i va sumar uns espectaculars 18 punts i 3 rebots.

La part negativa de la jornada ens la van portar les noies del TGN Bàsquet de Copa Catalunya en la seva visita al CB Grup Barna. Desprès d’uns instants prou bons, les locals van agafar embranzida i les tarragonines no van poder contrarestar-ho. Els avantatges van arribar a estar per sobre dels vint punts en vàries fases del partit. El resultat final va ser de 59 a 47.