Equips catalans a la darrera jornada de les Lligues FEB (23-25 d'octubre)

26-10-2015 00:00

El derbi català de la jornada a la lliga LEB Or entre FC BARCELONA LASSA i CB PRAT JOVENTUT va ser favorable als barcelonins per un 70-69. Un triple a l’últim segon del base eslovè Jaka Lakovic (14 punts) va donar el triomf als blaugranes en un partit que va estar ajustat des del primer quart. L’altre equip català, l'ACTEL FORÇA LLEIDA, va caure a casa davant els AMICS CASTELLÓ (86-97) i segueixen sense veure el camí de la victòria després de quatre derrotes consecutives. Pel que fa a la LEB Plata, el CB TARRAGONA va superar al SAENZ HORECA ARABERRI B.C. a domicili en el quart partit de lliga per 58 a 60.

A la Lliga Femenina, victòria de l’SPAR CITYLIFT GIRONA en camp contrari davant l'EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE PDM per 57-62 amb 24 punts de Chealse Nichelle Gray. Resultat que les situa segones a la classificació i que desfà l’empat en un enfrontament on abans de disputar-se ambdós equips estaven igualats a victòries i derrotes. Per la seva banda, el CADI LA SEU va guanyar a casa per 94 a 69 a l'SPAR GRAN CANARIA i suma la seva tercera victòria de la temporada. Pel que fa a la Lliga Femenina 2, victòria a domicili de l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ davant el SYNGENTA C.B. ALMERÍA per 45 a 66. SEGLE XXI i LIMA-HORTA BARCELONA segueixen sense estrenar-se després de sumar la seva quarta derrota.

I a la lliga EBA, cinquena jornada, i victòries de C.B. QUART-GERMANS CRUZ, RECAMBIOS GAUDÍ C.B. MOLLET, BARICENTRO BARBERÀ i CB CORNELLÀ, on els dos primers segueixen invictes aquesta temporada en el grup C-A. TORRONS VICENS - C.B. L´HOSPITALET, per la seva banda, segueix sent l’únic equip que no ha encaixat cap derrota en el grup C-B. Victòries també del CB CASTELLBISBAL, B.C MORABANC ANDORRA 'B' i CIUTAT DE LES ROSES CBS en aquesta 5a jornada.