Catalunya torna del Campionat d'Espanya de seleccions Infantil 2015 de Saragossa amb una medalla d'OR i una d'ARGENT

Tweet #CatalunyaBQ // Catalunya ha disputat aquest diumenge 5 d'abril les finals del Campionat d'Espanya de seleccions Infantil 2015 de Zaragoza en les que s'ha proclamat sots campiona en nois en caure davant Madrid (91-58) i campiona en noies en superar a Euskadi per 61-49.

05-04-2015 00:00

La Selecció Catalana Infantil Masculina dirigida per l'entrenador Ferran Peña s'ha fet amb la medalla d'argent al Campionat d'Espanya de seleccions Infantil 2015 de Zaragoza en caure a la final davant la potent Madrid per un 91-58. Tot i començar el partit amb un parcial de 0-7, el conjunt català s'ha vist superat de forma clara per una selecció de Madrid que tancava el primer quart amb un 25-9 en el marcador. En els següents minuts el domini madrileny ha continuat però amb els catalans posant mostrant més oposició (52-26 al descans). A la represa Madrid ha seguit imposant el seu joc (77-40 al final del 3r quart) i el darrer i definitiu període Catalunya l'ha tancat amb un parcial de 14-18 a favor finalitzant el partit amb un 91-58.

Catalunya arribava a la final invicte després de superar a semifinals a Euskadi per un ajustat 62-63; mentre que la fase de grups la tancava com a primera de grup en fer-se amb quatre victòries de quatre possibles davant C. Valenciana (50-51), Castella la Manxa (88-47), Andalusia (68-71) i Illes Balears (93-62).

La Selecció Catalana Infantil Femenina entrenada pel seleccionador Lluís Biosca s'ha proclamat campiona en superar a Euskadi per 61-49 en una final en la que Catalunya sempre ha anat per davant en el marcador. Les noies, que han arribat a guanyar per 19 punts de diferència tanquen un extraordinari campionat amb un ple de victòries, 6 de 6 possibles.

A semifinals, les catalanes van guanyar a Canàries per un 84-69 mentre que a la fase de grups van superar amb èxit els quatre partits. En el seu debut davant les amfitriones d'Aragó van fer-se amb la victòria per 63-73, mentre que en el seu segon dia de competició van derrotar a Euskadi (62-40) i Madrid (54-69). Aquesta fase prèvia la van tancar desfent-se de Navarra per un 82-51.