AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ i BASQUET DRAFT GRAMENET, campions de la Regal Copa Federació de Copa Catalunya

Tweet #RegalCopaFCBQ // Els millors equips del moment de la Regal Copa Catalunya van ser els protagonistes, el cap de setmana del 3 i 4 de gener a Mataró i Barcelona, d'una nova edició de la Regal Copa Federació organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració de l'AE Boet Mataró i Joventut Les Corts.

03-01-2015 00:00

El Poliesportiu Eusebi Millán de Mataró (c/ Sant Cugat, 146) i les instal·lacions municipals de l'Illa Diagonal de Barcelona (c/ Numància, 142) alberguen la quarta edició d'aquesta competició que comptarà amb els quatre millors equips masculins i femenins del moment de la Regal Copa Catalunya.

En categoria femenina, els quatre equips que participen en aquesta competició, una vegada finalitzada ja fa unes setmanes la primera volta de la lliga, són els següents equips: JOVENTUT LES CORTS A i BASKET ALMEDA del grup 1, i BÀSQUET DRAFT GRAMENET A i SR LIMA-HORTA A del 2.

A la masculina, els equips classificats són el NETSPORT - EL MASNOU i l'AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ A com a primer i segon classificat del grup 1, i el LLUÏSOS DE GRÀCIA A i CB CASTELLBISBAL A com a primer i segon del 2, una vegada disputada la 13a jornada de la fase regular.

SR LIMA-HORTA A 42 - BASQUET DRAFT GRAMENET A 52

Des les tres edicions disputades fins ara de la Regal Copa Federació, cap equip ha repetit títol. L'any passat a Castelldefels, Ciutat del Bàsquet Català 2013, el BC River Andorra 'B' es va proclamar campió després de guanyar a la final a l'Arenys Bàsquet per 62-51. Fa dos anys, qui va aixecar el títol de campions va ser el CB Martorell-Solvin en superar a la final al CB Santa Coloma agafant així el relleu del CB Igualada, primer campió de la competició, a la temporada 2011-12.

En noies, aquest any hi haurà un quart campió diferent als anteriors doncs el primer títol va ser pel desaparegut CB Olesa, mentre que fa dos anys va ser pel Platges de Mataró. A la final de l'any passat disputada al Complex Can Vinader de Castelldefels, va ser el CBF Cerdanyola-Vila Universitària qui es va fer amb el títol en derrotar al Joventut Les Corts per un ajustat 50-49.