El CB Grup Barna s'emporta el derbi barceloní femení i contundent primera victòria del Bencriada de Banyoles a la Regal Copa Catalunya

L'onzena jornada de la Regal Copa Catalunya ens deixa l'estrena del BENCRIADA de Banyoles, doncs era l'únic conjunt femení que encara no coneixia la victòria, en una jornada en la que JOVENTUT LES CORTS i BÀSQUET DRAFT GRAMENET segueixen liderant els seus respectius grups i on les jugadores del CB GRUP BARNA van fer-se amb el derbi barceloní femení. En categoria masculina, NETSPORT - EL MASNOU i LLUISOS DE GRÀCIA lideren en solitari el grup 1 i 2 respectivament.

02-12-2014 00:00

REGAL COPA CATALUNYA FEMENINA

En el grup 1 femení, primera victòria de la temporada per un BENCRIADA A que es va imposar a domicili i per un contundent 49-74 al PETROPINTO ASFE ST. FRUITOS A. Un bon segon quart de les gironines (7-20), els va permetre marxar als descans amb un +15, diferència que es va anar ampliant a la represa.

En aquesta jornada, les líders del JOVENTUT LES CORTS A, amb la pivot Elia Vives com a millor jugadora del partit amb 12 punts i 12 rebots, van guanyar a la pista de l'UNILEVER VILADECANS BF per un ajustat 54-58. Les barcelonines, que al descans perdien per 8 punts (33-25) van retallar distàncies en el tercer i quart període capgirant el marcador i fent-se amb una nova victòria que les continua situant al capdavant de la classificació. A destacar també l'actuació de la local Laura Icart que va capturar 12 rebots i va sumar 10 punts. Molt a prop se situa el BASKET ALMEDA, que continua a una sola victòria del conjunt barceloní després de vèncer a la JET A a domicili per 48-60.

En el grup 2, el BASQUET DRAFT GRAMENET A continua com a líder en solitari una jornada més després de superar per un contundent 80-52 al REUS DEPORTIU en un matx en el que totes les jugadores locals van anotar.

D'altra banda, el S.R. LIMA-HORTA A va tornar a ensopegar, i en aquest cas a casa en el duel barceloní de la jornada davant el CB GRUP BARNA A per 49-54. Empatades a victòries i derrotes amb el S.R. LIMA-HORTA A se situen ara les jugadores del SESE A després de superar de forma contundent a l'AQUAGAN CB LLEIDA A per 33-60.

I en el duel comarcal de la jornada entre PLATGES DE MATARÓ i ARENYS BASQUET, victòria final de les locals per 59-36 en un partit que va començar igualat (empat a 15 al final del primer període) però amb domini del Mataró en els següents quarts arribant als 23 punts de diferència finals i amb l'aler Núria Talavera com a màxima anotadora local amb 19 punts davant el seu ex-equip.

REGAL COPA CATALUNYA MASCULINA

En el duel directe de la part alta del grup 1 masculí, lAUTO NET&OIL BOET-MATARÓ A va guanyar a la pista del ONE CESET per un ajustat 73-76 i ja ocupa la segona posició de la classificació per darrere del líder, el NETSPORT - EL MASNOU. Els de El Masnou continuen sumant victòries i en aquesta ocasió es van desfer del CLUB NATACIÓ SABADELL per 79-65, en un partit en el que els 23 punts de Jordi Velabella van ser insuficients pels visitants per tal d'endur-se un resultat positiu de la seva visita al Maresme.

En el duel vallesà de la jornada, el BARICENTRO BARBERA va guanyar a la pista del C.B. CASTELLAR A per 66-77 i segueix a la part alta de la classificació amb un balanç de 8-3, igual que el Boet-Mataró.

En el grup 2, els LLUÏSOS DE GRÀCIA A van retrobar-se amb la victòria després de dues derrotes consecutives i ho van fer a casa contra l'A.E. SANT ANDREU NATZARET per 72-65, amb una gran aportació de l’aler Raimon Davi, que amb 24 punts va ser el màxim anotador del partit. D’altra banda, el segon classificat, C.B. GRUP BARNA A, va perdre a la pista del U.B. SANT ADRIA A per 74-66 i tornen a situar-se a una victòria del líder.

En el partit corresponent a les JORNADES REGAL, l'AB EL VENDRELL es va desfer de la U.E. HORTA A per 25 punts de diferència (87-62), en un partit que els visitants van començar molt forts guanyant el primer quart però que es van veure com els locals retallaven i capgiraven el marcador. Encara en aquest grup, el C.B. CASTELLBISBAL A va vèncer per 67-59 a l’AESC-RAMON LLULL A amb un gran partit d’Aleix Camprubí que, amb 23 punts i 6 rebots, va ser el millor dels locals.