L'Snatt's Femení Sant Adrià CAMPIÓ d’Espanya de clubs Júnior Femení 2013-2014

De l'11 al 17 de maig es disputa el XXXIV Campionat d'Espanya de clubs Júnior Femení a Guadalajara amb tres representants del Bàsquet Català: Snatt’s Femení Sant Adrià, Basket Almeda i Uni Girona.

17-05-2014 00:00

L'Snatt’s Femení Sant Adrià s'ha proclamat Campió d'Espanya de clubs Júnior Femení en vèncer al Ponce UVA per 54-67 a la final d'aquest campionat disputada dissabte dia 17 de maig. Les liles van superar al Rivas Ecopolis a semifinals i a l'Uni Girona en el duel català de quarts de final després de tancar una primera fase sense cap derrota igual que les gironines, que finalment han estat setenes, i les del Basket Almeda que han finalitzat en 6è lloc. El Sant Adrià va arribar a aquest campionat com a primer classificat català després de proclamar-se Campió de Catalunya Júnior Femení Preferent en superar al Basket Almeda per 61-65 a la Final disputada el passat 27 d’abril a La Seu d’Urgell. El tercer equip classificat és l'Uni Girona, que va superar l’Arenys Bàsquet per 63-41 en el partit pel 3r i 4t lloc.

L'Snatt’s Femení Sant Adrià va quedar en quarta posició l’edició passada després de caure davant del Rivas Ecópolis per 46-70 en el partit pel 3r i 4t lloc. El vigent campió és La Caja de Canarias que va superar a la final al conjunt català del Platges de Mataró per 67-56.

13:30h Basket Almeda 61 - CN Helios 47
20:00h Snatt’s Femení Sant Adrià 97 - BF San Blas Alicante-Motoval Torrevieja 53