Medalla d'argent i de bronze per Catalunya al Campionat d'Espanya de seleccions Infantil

Tweet #CatalunyaBQ // Les Seleccions Catalanes Infantil han participat, del 16 al 19 d'abril, en el Campionat d'Espanya de seleccions Infantil que té lloc a Saragossa en el que s'han fet amb la medalla d'argent en noies i amb la medalla de bronze en nois.

19-04-2014 00:00

La Selecció Catalana Inafntil Femenia entrenada pel seleccionador Lluís Biosca juntament amb Anna Farrès i Cristina Ibañez s'ha fet amb la medalla d'argent al Campionat d'Espanya de seleccions Infantil en caure a la final davant Andalusia per 48-57. Les catalanes, que han començat per davant en el marcador, 15-9 al final del primer quart i arribant als 10 d'avantatge abans del descans, s'han vist superades per un conjunt andalús que no ho ha posat fàcil al català aconseguint retallar distàncies i posar-se per davant en el darrer quart. Les catalanes, amb poc encert en els darrers minuts no han deixat de buscar capgirar el marcador sense èxit fent-se amb els sots-campionat i la medalla d'argent. Una medalla que és gràcies a l'esforç de jugadores, tècnics, clubs, famílies i tot el Bàsquet Català. Enhorabona a tots!

El combinat masculí dirigit pel seleccionador Ferran Peña juntament amb Jacob Raurell i Guillem Conde, per la seva banda, s'ha fet amb la medalla de bronze en superar en el partit pel 3r i 4t lloc a la potent selecció canària per 65-59. Un bon inici de partit amb molta confiança i amb el bronze entre cella i cella ha fet que Catalunya agafés una avantatge còmode en el marcador arribant al descans 16 punts per sobre del rival. A la represa seguia el domini català fins que el rival s'ha posat en una defensa zonal que ha complicat el partit als nostres. A base de paciència i efectivitat des del triple, han anat conservant la distància fins arribar al 65-59 final. Enhorabona a tots els jugadors i tècnis per la medalla de bronze així com també als seus entrenadors, clubs, famílies i tot el Bàsquet Català.