8a victòria consecutiva de CB Martorell-Solvin i CBF Cerdanyola-Vila Universit. a la Regal Copa Catalunya

Tweet #RegalCopaCatalunya // Disputada la vuitena jornada de la Regal Copa Catalunya, només dos equips segueixen invictes, el CB Martorell-Solvin en categoria masculina i el CBF Cerdanyola-Vila Universit. en femenina.

05-11-2013 00:00

REGAL COPA CATALUNYA MASCULINA

L'AE Sant Andreu Natzaret segueix una jornada més com a líder en solitari del grup 1 masculí després de sumar, aquest darrer cap de setmana, la 7a victòria del campionat. En aquesta ocasió el Natzaret es va imposar a l'AE Minguella-Citroen BDN en el derbi badaloní de la jornada per 79-51, després d'un bon inici de partit amb un parcial favorable de 19-9. Després d'un segon i tercer quart igualats, el Natzaret va acabar de sentenciar el duel amb un 22-8 final. Amb aquesta 7a victòria l'equip segueix líder en solitari amb dos partits guanyats més que els rivals directes.

A la lluita per la segona posició se situen fins a cinc equips amb el mateix balanç de 5 victòries i 3 derrotes. Un d'ells és el CB Salt que en aquesta 8a jornada va superar de forma clara al CN Terrassa per 86-42 amb el local Marc Muñoz com a jugador destacat amb 18 punts i 9 rebots. Un altre equip que comparteix aquesta segona posició és l'Arenys Bàsquet després de guanyar a l'ASFE Sant Fruitós per 82-65 amb 20 punts de l'escorta Llorenç Mons.

El Netsport-El Masnou també és segon després de caure derrotat a la pista de l'Sportwear Argentona en un derbi comarcal molt igualat que es va acabar de decidir per un punt de diferència (61-62). Tot i el bon inici dels visitants amb un 16-23 al final del primer període, els locals van reaccionar i van deixar a l'Argentona amb 3 punts arribant al descans amb un curt 27-26. A la represa i després de dos quarts igualats es va arribar al final amb un 61-62 favorable a l'Argentona. Un altre equip que va perdre i comparteix aquesta plaça amb quatre equips més és el CB Artés que va caure en la seva visita a la pista del CB Vic-Universitat de Vic (63-74). El conjunt osonenc, amb 24 punts de Gerard Ballell i 22 de Juli Garrote, va fer bo el parcial de 9-20 favorable abans del descans.

I el cinquè equip que també se situa amb aquest balanç de 5-3 és el Recanvis Gaudí-CB Mollet que en aquesta jornada va derrotar al UB Sant Adrià per 79-67 gràcies a una bona recta final de partit en la que amb un parcial de 18-0 al principi del darrer quart va sentenciar el partit.

A destacar també en aquesta jornada els 27 punts i 4 rebots d'Ivan Mondéjar en la victòria del seu equip, el Mister Sofa CB Sant Narcís contra el Platges de Mataró per un ajustat 69-67.

En el grup 2, el CB Martorell-Solvin va sumar la 8a victòria consecutiva i segueix invicte al capdavant de la lliga després de guanyar a la pròrroga al JAC Sants en un partit d'alta anotació que va finalitzar amb un 102-97. Felix Lopez amb 34 punts i Alberto Balboa amb 20 van ser peces importants en la nova victòria del seu equip davant un rival directe com aquest.

A la segona posició segueix el BC River Andorra B tot i perdre en la seva visita a la pista del CB Grup Barna per 83-74 després d'un bon tercer quart de l'equip barceloní amb un parcial de 21-11.

A la tercera posició i amb balanç de 5 victòries i 3 derrotes se situen JAC Sants, Physic Igualada, SESE, CB Grup Barna i UE Sant Cugat. Per part d'aquests últims, destacar la bona actuació del base Lluis Curto amb 26 punts i 5 rebots; així com també, en aquesta 8a jornada, la primera victòria de l'SFERIC Terrassa que, amb 21 punts i 5 rebots d'Edgar Villar, va guanyar al Baricentro Barberà per 78-70, tot i el bon partit del visitant Eric Mañes amb 23 punts.

REGAL COPA CATALUNYA FEMENINA

Un jornada més, el CBF Cerdanyola-Vila Universit. lidera en solitari el grup 1 femení de la Regal Copa Catalunya i ho fa invicte després de sumar la 8a victòria consecutiva contra el Zamar 2000-Ploms Salle-Reus per 73-46.

D'altra banda, a la lluita per la segona posició amb 6 victòries i 2 derrotes, se situen el Joventut Les Corts i el Depimes CB Igualada. El conjunt barceloní, amb 24 punts i 5 rebots de Nerea Garmendia, va superar per 70-77 a l'Snatt's Femení Sant Adrià mentre que l'Igualada va guanyar al GEiEG per una ajustat 66-69 en un partit que es va decidir a la pròrroga.

En el grup 2, les líders del Reus Deportiu va caure en la seva visita a la pista d'un rival directe com el BF Viladecans (82-71). La millor del partit tot i la derrota del seu equip va ser Elena Quintana amb 16 punts i 14 rebots, mentre que per part local la millor va ser Sonia Pascual amb 22 punts i 7 rebots. Amb aquesta derrota, el Reus Deportiu passa a compartir el liderat amb dos equips més, el BF Viladecans i el SESE, que en aquesta 8a jornada va guanyar al SR Lima-Horta per un ajustat 55-51 en un derbi barceloní que va començar dominant amb un parcial inicial d'11-0.

A destacar també en aquesta jornada els 19 punts i 5 rebots de Teresa Gómez en la victòria del seu equip, el Platges de Mataró contra el CB Cornellà per 56-52, així com també els 30 de Cris Peña, peça important en la 5a victòria del CB Valls, en aquesta ocasió contra el Transbiela CB Lleida (75-56).