El Barça CBS es proclama campió de la Regal - X Lliga Catalana Femenina 2

Tweet #LligaCatLF2 // El Barça CBS és el nou campió de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 en guanyar al Segle XXI per 83-60 en la final disputada aquest dimarts 24 de setembre al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

24-09-2013 00:00

El Barça CBS s'ha proclamat campió de la Regal - X Lliga Nacional Catalana Femenina 2 després de guanyar a la final al Segle XXI per 83-60 en un partit que el conjunt del Baix Llobregat ha dominat en tot moment. Des d'un inici, les jugadores dirigides per Tito Sobrín han imposat el seu joc i han pogut marxar de 10 punts (26-16 al final del primer quart). El següent període però, ha estat molt més igualat i la diferència en el marcador s'ha mantingut arribant al descans amb un 38-29 favorable al Barça CBS.

A la represa les joves jugadores del Segle XXI dirigides per Ramon Jordana han continuat plantant cara però la superioritat de les locals ha fet que aquestes superessin la barrera dels 10 punts (57-41 al final del 3r quart). En el darrer període, tot i la voluntat de les jugadores del Segle per retallar distàncies, les locals han acabat de sentenciar el partit arribant als 25 punts de diferència i finalitzant el partit amb el 83-60.

La millor jugadora del partit ha estat Vanessa Verbo del Barça CBS amb un 17 de valoració fruit dels seus 21 punts. A destacar també l'actuació de les seves companyes d'equip Marta Montoliu (16 punts i 2 rebots), Gala Mestres (11 punts i 7 rebots) i Monica Lazaro (7 recuperacions, 6 punts i 2 assitències).

Les millors per part del Segle XXI han estat Maite Cazorla amb 14 punts, seguida d'Ana Calvo amb 18 punts i Paloma Dorpa amb 10.

FINAL

24.09.13 / Pavelló Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat
19:00h Barça CBS 83 - Segle XXI 60

Amb motiu d'aquesta final, Oscar Cuesta, periodista especialitzat en bàsquet, ens ha posat al dia dels dos finalistes d'aquesta Regal - X Lliga Nacional Catatalana Femenina 2, el Barça CBS i el Segle XXI en una prèvia patrocinada per Regal:

· Barça CBS: un hereu que es vol guanyar el respecte

· Segle XXI: L'aprenentatge de cada any