Victòria del BC River Andorra davant el FC Barcelona 'B' en l'anada de les semifinals de la Regal - XIV Lliga Nacional Catalana LEB

Tweet #LligaCatLEB // Aquesta Regal - XIV Lliga Catalana LEB té com a protagonistes al Força Lleida, vigent campió, FC Barcelona 'B' i BC River Andorra com a representants de la LEB Or, i al CB Prat Joventut de la LEB Plata.

17-09-2013 00:00

Des de dimarts 17 de setembre i fins diumenge dia 22, es disputen les semifinals, d'anada i tornada, i que enfronten al FC Barcelona 'B' i al BC River Andorra per una banda, i al Força Lleida i al CB Prat.

En el partit d'anada entre el FC Barcelona 'B' i el BC River Andorra, la victòria ha estat per un conjunt andorrà entrenat per Joan Peñarroya que ha començat dominant el partit amb un 13-26 inicial. En els minuts següents però, els jugadors blaugranes dirigits per Aleix Duran, han pogut retallar distàncies i marxant al descans amb un 40-48 en el marcador.

A la represa, la distància entre tots dos equips s'ha mantingut en un quart de poca anotació (13-14) arribant al darrer període amb tot obert. En el quart quart, el FC Barcelona 'B' ha tornat a retallar encara més la diferència fins a posar-se a tres punts dels andorrans (61-64) però el BC River Andorra han reaccionat a temps fent-se amb la victòria final per 66-78.

18:15h CB Prat Joventut - Força Lleida

Els guanyadors d'aquesta eliminatòria accediran a disputar la final que es jugarà el dijous 26 de setembre a les 21h al Pavelló Barris Nord de Lleida.

El vigent campió és el Força Lleida després de superar a la final de l'any passat al filial blaugrana per un 72-65.