Uni Girona, campió de la XXIV Lliga Catalana Femenina 2012

Tweet #LligaCatLF L'Uni Girona s'ha proclamat per tercera vegada campió de la Lliga Catalana Femenina en superar, a la final disputada aquest dissabte 6 d'octubre a La Seu d'Urgell, al Cadí ICG Software per 59-61.

06-10-2012 00:00

@inici_no_mobil @final_no_mobil FOTOS: Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)

La Final de la XXIV Lliga Nacional Catalana 2012 s’ha iniciat favorable a les amfitriones del Cadí ICG Software d’Andreu Bou amb un parcial de 6-3 però la reacció de l’Uni Girona dirigit per Anna Caula no s’ha fet esperar gràcies a l’encert de Jael Freixanet amb 7 punts i de Cierra Bravard amb 6, arribant al final del primer període amb un 10-21.

En el segon quart, les de La Seu han retallat distàncies però les visitants s’han tornar a mantenir per sobre dels 10 punts arribant als 14 punts d’avantatge amb Anna Carbó com a millor jugadora per part gironina al descans amb 8 punts i 5 rebots. Per part local, la millor fins al descans ha estat Cristina Garcia amb 8 punts.

A la represa, les jugadores dirigides per Andreu Bou, amb una bona aportació de Sabine Niedola i Katerina Bartonova, han reaccionat i han aconseguit retallar distàncies de mica en mica fins arribar a empatar el partit a 46 a un minut pel final del 3r període.

En el darrer i definitiu quart període, el Cadí ICG Software ha aconseguit posar-se per davant en el marcador, però en un final d’infart i després de diferents canvis de líder les jugadores de l’Uni Girona han aconseguit fer-se amb la seva tercera Lliga Catalana Femenina.

L’MVP del partit ha estat la jugadora de l’Uni Girona, Anna Carbó gràcies als seus 17 punts i 5 rebots. La millor per part del Cadí ICG Software ha estat Cristina Garcia amb 15 punts i 4 rebots.