Lima-Horta Barcelona nou campió de la Lliga Catalana Femenina 2

Reus ha acollit, aquest 23 i 24 de setembre, la Final a Quatre de la XIV Lliga Nacional Catalana Femenina 2 amb LIMA-HORTA BARCELONA, SEGLE XXI, JOVENTUT LES CORTS i BARÇA CBS com a protagonistes.

24-09-2017 20:00

La FINAL de la 14a Lliga Nacional Catalana Femenina 2 ha arrencat força igualada i amb cap dominador clar amb la jugadora del Lima-Horta, Ana Alonso, destacant amb 7 punts en aquest període. El BARÇA CBS dirigit per Mateo Rubio ha finalitzat el primer quart per davant en el marcador però per un ajustat 16-14 davant el LIMA-HORTA BARCELONA d'Isaac Fernández. En els primers minuts del segon període, el conjunt blaugrana ha aconseguit obrir una petita escletxa de 8 punts (7 punts en aquest quart de Carla Pérez), però les jugadores del Lima-Horta amb Elena Murcia i Miriam Ferreri aportant en anotació s'han tornat tot seguit amb un parcial de 0-11 i marxant al descans capgirant el marcador de la final (30-33).

A la represa, el conjunt barceloní s'ha fet amb la seva màxima avantatge (6 punts: 30-36) però en els següents minuts les blaugranes han tornat a apropar-se finalitzant aquest període amb un 40-42. En un darrer quart del tot emocionant, les jugadores del Lima-Horta s'han acabat imposant gràcies a un parcial de 7-12 (47-54 final) i amb Elena Silva com a millor jugadora de la final amb un 19 de valoració fruit dels seus 10 punts, 5 recuperacions i 4 rebots.

Aquesta final comptava amb la presència d'un recent ascendit com el BARÇA CBS, després de superar a la 1a semifinal de la Final a Quatre d'aquesta competició al JOVENTUT LES CORTS per un 50-57. La blaugrana Lucia Pablos amb un 18 de valoració fruit dels seus 12 punts va ser la millor jugadora del partit seguida de les seves companyes d'equip Monica Lázaro (11 punts), Laura Jane (9 punts) i Lara Fernandez (10 punts). Per part del conjunt de Les Corts, la millor va ser Nerea Garmendia amb 10 punts i 10 rebots.

El rival de les blaugrana en aquesta final era un LIMA-HORTA BARCELONA que en una segona semifinal, també disputada fins el final, va superar a les jugadores del SEGLE XXI per un 56-62. La millor de l'encontre va ser Laura López del Lima-Horta amb 12 punts i 7 rebots (16 de valoració) seguida de la seva companya d'equip Ana Alonso amb 17 punts. Per part del Segle, van destacar Anna Gamarra (7 punts) i Nerea Hermosa (10 punts).