AE Minguella i Joventut Badalona Femení presents a la Gran Final de Madrid de la Copa Puleva femenina

Diumenge passat 18 de juny es va celebrar la Gran Final de la Copa Puleva femenina en el Polideportivo Buen Consejo de Madrid.

19-06-2017 09:00

12 equips procedents de cinc comunitats van participar en aquesta Gran Final de la Copa Puleva, un torneig impulsat per la mateixa Puleva per a la promoció de l'esport femení i dirigit a nenes entre 8 i 12 anys amb la col·laboració de les federacions de bàsquet de Madrid, Catalunya, Euskadi i Comunitat Valenciana més la Fundación CB Granada.

A finals de maig, Badalona va ser la primera seu de les diferents fases finals de la I Copa Puleva femenina i en la que es van classificar per a la Gran Final de Madrid l'A.E.MINGUELLA-CITROEN AUTOMOCIÓ BADALONA-A, en categoria Pre-Mini; i el JOVENTUT BADALONA FEMENÍ A en categoria Mini.

La jornada final de la 1a edició de la Copa Puleva femenina de Madrid va estar marcada per la convivència, no només entre els acompanyants assistents, sinó també entre les jugadores participants, per a la gran majoria d'aquestes, la primera experiència d'aquest tipus.

Pel que fa a la competició, les jugadores del Minguella es van quedar a les portes de la final del torneig. Tot i superar a l'EASO BURUNTZA 2007 per un 45-24, les catalanes es van veure superades en el segon partit pel després campió RICOPIA FUNBAL ALCALÁ per un clar 33-6. La MVP de la categoria però, sí que va tenir protagonisme badaloní, doncs va ser per la GEORGINA SOSA.

D'altra banda, el JOVENTUT BADALONA FEMENÍ A de categoria Mini va arribar a la final en superar amb èxit els seus dos enfrontaments de la fase de grups. Les verd-i-negres van guanyar a l'EASO ALTZADI 2005 per un ajustat 32-31, mentre que davant el RICOPIA FUNBAL ALCALÁ es van imposar per un 35-42. A la final, el conjunt badaloní es va veure superat pel VALENCIA BASKET per un 19-40.