Emocionants Jornades Nesquik al Pavelló Centre i Almeda de Cornellà de Llobregat

Després de la seva estrena a Lleida, les 'JORNADES NESQUIK', creades amb l'objectiu de recolzar durant la present temporada les competicions de les categories de promoció catalanes, han fet parada a Cornellà de Llobregat: dissabte 14 de gener al Pavelló Cornellà Centre i dissabte 21 de gener al Pavelló Almeda.

23-01-2017 00:00

El Pavelló Cornellà Centre de Cornellà de Llobregat va ser la seu de la segona parada de les Jornades Nesquik amb motiu d'un emocionant partit entre CLUB DELFOS-C.B. CORNELLA A i CATALANA OCCIDENT MANRESA VERMELL corresponent a la Fase Regular del Campionat Territorial de Barcelona de Promoció Mini Masculí A-1 Trofeu Nesquik.

El matx, igualat en els primers minuts i amb tots dos conjunts buscant el tir exterior, va començar a decantar-se en el segon període cap a un equip local que finalitzava amb èxit bones jugades. La reacció dels manresans va arribar en el cinquè període fruit de bones accions defensives i completada amb un fort encert ofensiu en aquests minuts. Els darrers minuts de partit van tornar a ser de domini cornellenc, que es van acabar imposant per un 79-60. Tots els participants van rebre un obsequi gentilesa de Nesquik en un partit que també va comptar amb la presència del seleccionador català Mini Masculí, Josep Maria Planas.

L'escenari de la tercera d'aquestes Jornades Nesquik va ser el Pavelló Almeda de Cornellà de Llobregat amb motiu del partit entre BASKET ALMEDA 1 i CB GRANOLLERS A corresponent a la Fase Regular del Campionat Territorial de Barcelona de Promoció Mini Femení A-1 Trofeu Nesquik.

El duel va iniciar-se amb un primer període força intens i amb la defensa local començant a imposar-se. Al segon període, igualtat al marcador, mantinguda al tercer i quart període gràcies al tir exterior de les noies de l'Almeda i al joc ràpid i intens de les noies del Granollers arribant al descans amb un 47-34. A la represa, les visitants van ajustar la seva defensa exterior, i a base de rebot defensiu i ràpides transicions acabades amb encert sota la cistella local, van aconseguir capgirar el marcador. En el darrer període, malgrat l'esforç de l'equip local, les noies del Vallès Oriental van mantenir l'avantatge, emportant-se la victòria per un ajustat 75-83.

Totes les participants d'aquest partit també van rebre un obsequi gentilesa de Nesquik en un matx on tampoc va faltar el seleccionador català Mini Femení, Enric Gonzalez.

En el marc dels Campionats de Catalunya de Promoció Trofeu Nesquik s'han creat aquesta trentena de jornades arreu del territori amb partits de categoria Mini on Nesquik estarà present tot promocionant el bàsquet de promoció i que es podran seguir a Twitter a través del hashtag #TrofeuNesquik.

La propera d'aquestes jornades tindrà lloc el proper dissabte 28 de gener al matí a Granollers amb els equips CB GRANOLLERS i CE VALLDEMIA 05 d'A-1 Mini Masculí com a protagonistes. Tarragona s'hi sumarà dissabte 18 de febrer, mentre que Girona ho farà el dissabte dia 25 de febrer. Durant aquestes jornades de categoria Mini A1 masculí i femení que s'allargaran fins al juny de 2017 tot coincidint amb la Fase Final de Catalunya, també es farà entrega d'obsequis Nesquik als participants i assistents a les diferents jornades.