Equips catalans a la darrera jornada de les Lligues FEB

Jornada del 21 al 23 d'octubre

23-10-2016 00:00

SPAR CITYLIFT GIRONA s'ha situat líder en solitari de la Lliga Femenina. En la sisena jornada de la competició ha derrotat el QUESOS EL PASTOR per 81-72, i ha aprofitat l'ensopegada del PERFUMERIAS AVENIDA, amb qui compartia liderat. CADI LA SEU, per la seva banda, ha caigut davant LACTURALE ARASKI per 62-68, i suma 2 triomfs i 4 derrotes.

Pel que fa a la Lliga Femenina 2, victòria del SEGLE XXI en el duel català davant el LINKIA FP - JOVENTUT LES CORTS (59-52), d'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ, segones amb un balanç de 3 triomfs i una derrota, contra GDKO IBAIZABAL (60-49), i desfeta del LIMA-HORTA BARCELONA (72-68 a la pista del C.B. ARXIL).

En el partit destacat de la LEB Or, ACTEL FORÇA LLEIDA ha superat per 88-77 el CAFES CANDELAS BREOGAN, amb qui compartia la primera plaça, i ja és líder en solitari. El FUTBOL CLUB BARCELONA LASSA ha caigut a casa davant el LEYMA CORUÑA (69-84), i suma només una victòria en les 5 jornades que s'han disputat. El CB PRAT també s'ha vist superat, en aquesta ocasió a domicili davant el CACERES PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD (68-65).

Pel que fa a la LEB Plata, derrota dels dos equips catalans. C.B. TARRAGONA 2017 (1-3) ha perdut amb el COVIRAN GRANADA per 69-83, i el TORRONS VICENS - C.B. L´HOSPITALET (2-2) ha caigut a domicili amb el BASKET NAVARRA (82-57).

I a la quarta jornada de la lliga EBA, triomfs de CB CORNELLA, C.B. SANTFELIUENC, B.C. MARTORELL - SOLVIN, ARENYS BASQUET, CLUB BASQUET CASTELLBISBAL i C.B. GRUP BARNA A al grup C-A, i de RECAMBIOS GAUDÍ C.B. MOLLET, BBA. CASTELLDEFELS, C.B. QUART-GERMANS CRUZ, CB PARDINYES LLEIDA, BASQUET SITGES i VIVE - EL MASNOU BASQUETBOL al grup C-B. B.C. MARTORELL - SOLVIN (4-0) és el líder del grup C-A, i C.B Quart, Mollet, Sitges, Pardinyes Lleida i Barberà (3-1) comparteixen el liderat del grup C-B.